Reklama

Reklama

Recenze (12)

Kryton 

všechny recenze uživatele

CBM je úzce pojatá a úzce profilovaná show. Neznáte-li komiksy, celý komiksový vesmír, narážky na pop-kulturu a někdy infantilní vtípky, pak se radši nedívejte. Fanoušky Kevina Smitha to potěší částečně, protože on jen hostuje a je za mikrofonem své rádiové show. Osobně bych si jí rád někdy poslechl, protože seriál je prostříhaný. Takže oč jde? Komiksový obchod Secret Stah v New Jersey (ano odtud je i Kevin Smith) ukazuje všední den zaměstnanců obchodu. Do obchodu chodí lidé, kteří si kupují komiksy, figurky a další memoriály a merchandise z filmů a komiksů. Obchod i vykupuje a tak jsou tu scény, kdy se smlouvá nad někdy až skoro historickými kusy komiksů. Vedle toho si zaměstnanci dělají srandu ze sebe a především z jednoho z nich - Minga. Ten toho vytrpí fakt hodně. Ovšem díl, kdy do obchodu přichází samotný Stan Lee stojí za to. Jak říkám toto je pořád pro milovníky komiksů a potěší skutečné nerdy. Není pro lidi, kteří vidí Big Bang Theory a myslí, že komiksový obchod je malá místnost plná nekomunikujících mimoňů. Já jsem potěšený a někdy se rád bavím nad vtípky na téma komiksů. Mimochodem tento seriál nemá titulky, takže pokud neumíte žargón, tak nebudete místy chápat. Každopádně CBM je zajímavý pořad a já jsem rád, že existuje. Hodnocení OST: Kromě úvodní znělky se moc hudby neobjevuje. Vlastně není žádná. Toto je reality-show. Tak hodnotím epickou znělku - 5/10 ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě musím uznat, že jsem opravdu nečekal, že mě tato show tak chytne. Rozhodně se nepovažuji za nějakého komiksového nadšence či geeka, ale chlapci z obchodu jsou opravdu sympaťáci a je s nimi sranda. To vše je doplněno také o koncept podobný například Pawn Stars, kdy přichází jednotliví zákazníci se svými cennými kousky a snaží se je prodat ze všech možných důvodů - následuje samozřejmě krátké objasnění historie a seznámení se s danou věcí a poté také negociace o ceně. Dal bych možná i 5*, protože to je po dlouhé době opět reality show, při které jednotlivé díly hltám jeden za druhým, ale trošku mi to kazí ty prostřihy do jakéhosi studia, kde probíhá nejspíše "live" radio vysílání, které má trošku rušivý efekt. Ale dá se to přežít díky příjemně krátké stopáži jednotlivých dílů. Rozhodně doporučuji i nekomiksovým fanouškům. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Poměrně úzce zaměřená talk show, která téměř výhradně osloví hlavně fanoušky komiksů a všeho s nimi spojeného. Nabízí se dále pro věrné posluchače podcastů Kevina Smithe. Ostatní si bohužel nemají moc co najít. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Velice sympatická nerdovina pro všechny komiksem políbené. Hurikán Mewes byl mimořádně ničivý :) /// 2. sezóna /// První polovina druhé sezóny výrazně slabší než ta předchozí. Parta buranů se furt naváží do Minga a vymýšlí píčoviny (dětská narozeninová párty, found footage horor), přičemž zábavného povídání k tématu, tedy komiksům a jejich historii, ubylo. Díky alespoň za cameo Stana Lee, to byla krásná tečka za podzimní částí. Jdu o bodík dolů. Jako humorný přívěsek k The Walking Dead to pořád funguje. /// "Jarní" část druhé sezóny se pochlapila, ubylo rádoby žertovných kousků kozlíka Minga, přibylo komiksové kultury, akorát tou závěrečnou hokejovou epizodou to zase úplně zazdili. Kevin Smith by se mohl více angažovat a začít psát scénáře, protože ti ňoumové zpoza pultu toho sami moc nevymyslí. /// 3. sezóna /// Už se to potácí ve vodách průměru, strhávám další puntík. Na druhou stranu je to vzhledem k tématu furt lepší než exkrementy pomazaným drátem do oka, takže nashle u další řady. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Tohle není reality show, to je jen a pouze natočená realita v obchodě s komiksy s Kevinem Smithem. Pro absolutní komiksové fandy je možná zajímavé sledovat, jak prodavač se zákazníkem smlouvají o ceně podepsaného komiksu a rozebírají, jestli je podpis autora pravý, já ale radši co se komiksů týče zůstanu u filmů. 50% ()

pery352 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanouška comicsů mně tento seriál velmi potěšil. Nejen, že je velmi zábavný, ale dozvídám se z něj plno nových věcí ohledně comicsů. Škoda jen, že tento seriál nemá u nás větší fanouškovskou základnu. Určitě to není seriál jen pro brýlaté Geeky. ()

Pandos 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál pro všechny komiksové geeky. Baví mě reakce zaměstnanců na věci co jim tam ostatní přinesou prodat ("WOW! I've seen pictures of it, but I never really believed it's real..."). Mělo by tam být ale míň záběrů do rádia - to přece nikoho nezjajímá, že Kevin neví co se stalo. Občas je mi velmi nesympatický Walt díky jeho chování vůči zákazníkům a ostatním zaměstancům, ano ten to kazí, ale komiksy mě nadchly víc než on mi to znepříjmenil, tak dávám 5* a už se těším na druhou sérii :) ()

starblade 

všechny recenze uživatele

Konečně talk show o něčem, co mám rád a baví mně. Přiznám se, že nejsem sběratel, ale když vidím, co lidi mají a prodávají, tak bych hned po tom sáhl. Nejvíce se mi líbí smlouvání o ceně a to, co si vymýšlí mimo prodávání v comix shopu. Prostě, ten kdo má rád comixy tak si přijde na své, ale i ten kdo se o ně nezajímá by měl aspoň jeden dva díly shlédnout. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Nejen komixová pohodička, 20 min. formát ze druhé série tomu sluší mnohem víc. Všichni hoši jsou fajn, ty věci si vymýšlejí a improvizují sami, nic je to nestojí, obchod je skutečnej a dojde na všechno ze všemi oblíbený popkultury. ()

Turtle 

všechny recenze uživatele

Když jsem prvně viděl, že jde vlastně o sestřih pracovního dne následně okomentovaný účastníky a Kevinem Smithe byl jsem malinko zklamaný. Dal jsem tomu ale šanci a nelitoval jsem. Smál jsem se i dvacetkrát za díl, spoustu věcí jsem se dozvěděl a vyjednávání o cenách vás nenudí ani po několikáté. Člověka co nemá žádný vztah k geek subkultuře to ale asi bude nudit. ()

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama