Reklama

Reklama

Okrsek 22

(seriál)
  • USA NYC 22
USA, 2012, 9 h 5 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Richard Price

Hudba:

Peter Nashel

Hrají:

Adam Goldberg, Leelee Sobieski, Stark Sands, Judy Marte, Harold 'House' Moore, Tom Reed, Felix Solis, Terry Kinney, Robert Kelly, Elizabeth Masucci (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (7)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Parta policejních nováčků pracuje v ulicích NY jako pochůzkáři. Moc ani nepřipomínají policisty, spíše klub útlocitných sociálních pracovníků. Asi tak 3/4 stopáže spolu prožvaní o hovadinách a ve zbytku času se účastní nezajímavých a obvykle bagatelních událostí. Celé je to na hranici odpadu. ⬇️ 11% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Po 4 dílech: koukat se na to dá, ale je to průměr. Víc se mi líbí Rookie Blue a těm jsem dal 3*, tak zatím NYC dostane 2*. Později možná ještě změním, uvidím jeslti bude ještě těch zbylých 9 dílů a jak si povedou. EDIT: Tak po skouknutí celé série, zůstal průměr. Postavy ušli, ale nijak pořádně si mě to nezískalo. 50% ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý a napínavý počin..! Oslovilo mě nesmírně prostředí NYPD a tak plánuji sledovat i další filmy a seriály z této adrenalinové branže. V NYC 22 nechybí vztahy, vtípky (místy až ironické), napětí, akce a spád. Doporučuji! Škoda že má jen 13 dílů. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem měl možnost se na tento seriál podívat a docela mě bavil. Neni to nic extra, ale zase nesouhlasím s tvrzením, že je to naprostý blábol. // 50%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Seriál o nováčcích v policejním sboru ukazuje běžnou rutinní policejní práci. Jezdí, či chodí městem a v případě nutnosti zasahují. A tak o nudnosti nemůže být ani řeč, neb se neustále něco děje. Vyvolává to ve mě vzpomínky na obdobný seriál Třetí hlídka. Rozdíl je pouze věkový. Nic se tu nepřepaluje do akčního klišé a vše v klidu zůstává v reálném dějství, což je velké plus. A tak se jedná o další policejní seriál o běžném policejním životě. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama