Reklama

Reklama

Unicorn City

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá nízkorozpočtová romantická komedie pro všechny příznivce Dračího doupěte a LARPů. Zarytý fanoušek her na hrdiny Voss (Devin McGinn) je nespokojený s potměšilým "pánem jeskyně" Shadowshawkem (Jon Gries) a rozhodne se s přítelkyní Marshou (Jaclyn Hales) založit vlastní herní klan. Zároveň s tím chce dokázat svému potenciálnímu zaměstnavateli svoje vůdčí schopnosti a proto uspořádá v kopcích za městem tábor "Unicorn City", utopické místo pro nadšené hráče, kteří mohou v kostýmech prožít svá dobrodružství na vlastní kůži. Netrvá dlouho a objevuje se nekalá konkurence. (hrafnain)

(více)

Recenze (4)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na plnou palbu to objektivně není, ale když do toho subjektivně pošlu srdíčko, tak potom už jo. Jedná se o skvělou komedii, s několika fakt excelentními, skoro až groteskními, scénami, kdy se člověk řehní, přičemž naprostou většinu stopáže má potutelný úsměv na tváři. Pro kohokoliv, kdo přičuchl k Dračímu doupěti a podobným věcem naprostá povinnost! 95% ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem si řikál, kýho šlaka, postupně sem se začal uculovat a pak srdečně smát. Vynikající parodie na RPG hráče. ()

hrafnain 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tenhle film tak nějak asi náhodně[?] na rlslog, epickej trailer zaujal, pána jeskyně jsem taky zkoušel, tak proč ne. Začalo to jako levná fanfiction, ale vtáhlo mě to tak, že jsem tam byl s nima, a fandil jak o život. A je vidět, že všichni, kdo se na tom podíleli si užívali, a tak to má být! :D Rád bych byl při tom ; Nedoceněný klenot! Časem zraje jako víno+ ()

Reklama

Reklama