Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během blížící se bouře je na anglickém letišti umožněno, i přes různá meteorologická varování, vzlétnout ještě poslednímu letadlu. Kromě skupiny pasažérů je na palubě také starobylá váza, která je zvláštnější než kdokoliv předpokládal. Čím je letadlo vzdáleno více od runwaye, tím se začínají dít zvláštnější věci. Lidé začínají mizet a vzniká panika. Brzy začnou pasažéři zjišťovat, zda za tím vším chaosem stojí obyčejný člověk, nebo něco nadpřirozeného. (cardinals)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Těžko se vám hodnotí horor, který má dost zajímavý námět, se kterým celkem dobře pracuje a taky má pár zajímavých scén, ale celkově i přes příjemnou stopáž prostě nudí. A já sám nevím proč, kameru to má dobrou. Dívat se na to dá, dává to smysl, ale závěrečná scéna mě hodně naštvala, ta je nejen strašně klišovitá a taky dost nelogická (SPOILER Hlavně mě nasralo, že se vlastně všichni obětovali zbytečně, když se ten démon nějak dokázal dostat stovky kilometrů daleko a posednout toho chlapa u radaru - což samo o sobě ani nedává smysl. KONEC SPOILERU). Těžko se mi to hodnotí, těžko... Dám hodně, hodně slabé 3* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Airborne je hodně pěkně natočený film ale je zabitý jak hereckýma dřevama tak naprosto nudným dějem. Scény v letadle měly na začátku slušnou atmosféru ale po pár vteřinách to bylo fakt horší a horší až jsem zjistil že tu strach ani krev ani zajímavej příběh nebude. Film jde dál a dál svojí cestou která je ale tak nudná že jsem měl co dělat film dokoukat. Proč mě ale film zaujal? Protože třeba kamera je fakt výborná a snímá všechno a vypadá prostě dobře, a scény z letadla mají svojí atmosféru. Co film ale dokonale položilo byl trapnej konec. SPOILER "Jo všichni chcípnem smiřte se s tím". Prostě průser. Nakonec ale ty 2* dám zas tak extra špatný to nebylo. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nádejný mysteriózny light-horror, ktorý bohužiaľ nevyužil svoj potenciál. V lietadle, ktoré má na palube podivný náklad so schopnosťou ovplyvňovať cestujúcich a privolávať rôzne varianty smrti onedlho vypukne panika a cestujúci i posádka sú tak vystavení nielen hrozbe nákladu, ale aj vlastnej paranoji a ozbrojencom na palube. Na filme je fajn, že ponúka viacero napínavých motívov, vďaka čomu si človek nie je istý ako sa veci nakoniec vyvinú, bohužiaľ to však nevyužíva vo svoj prospech a namiesto budovania atmosféry a strachu sa dostavuje skôr chaos, dramatické výplachy a zbytočné klišé. Takže hoci to nie je zlý film a niektoré časti, resp. scénky sa mi páčili, ako celok to proste nedrží pokope a ostáva len slabým priemerom. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dej sa odohráva sa v jednom lietadielku, v ktorom záhadne miznú pasažieri a tak začnú všetci vrieskať, panikáriť a hádať sa. Keď sa objavia mŕtvolky, zmení sa to na nezaujímavý rukojemnícky thriller, v záverečnej tretine do toho zasiahne dokonca akási nadprirodzená sila, ktorá ich posadne, a tak sa vraždia medzi sebou. Nuda, blbosť, otrava, stratený čas. Film by zachránilo jedine to, keby sa to lietadlo zrútilo po pár minútach, ale ono nie a nie spadnúť. Horor? To určite. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to daleko víc než remake. Ten pracoval s mysterióznem až moc, ale nic pořádně nevysvětlil, tady se nějaké ty záhady dějí taky, ale mají logické vysvětlení. Nelíbil se mi konec, ten je takové to klišé hororů konce 80. let (i pozdějších) a Marka Hamilla, který je tedy pěkný tlouštík, jsem skoro nepoznal. Ale jinak to prostředí opuštěných letištních hal, poloprázdného letadla, to mám rád, když je to chytře vymyšlené, a tady je. Na nic si to nehraje, ale odsýpá to, jak má, postavy se chovají logicky (a sem tam dokonce pronesou vtipnou hlášku), na letušky se dobře kouká, nakonec jsem byl celkově spokojený. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama