Reklama

Reklama

Alfie, malý vlkodlak

  • Nizozemsko Dolfje Weerwolfje
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Alfie je sympatický blonďatý klučina, který prožívá normální dětství. Ale co to? V noci na jeho sedmé narozeniny se stane cosi velmi zvláštního. Alfie se promění v bílého huňatého vlkodlaka a pak pokaždé, když měsíc dospěje k úplňku. Ráno je pak zase obyčejným klukem. Nechápe, co se s ním děje a bojuje sám se sebou, protože jako vlk v noci provádí věci, které by jako plachý chlapec ve dne nikdy neudělal. Co by se stalo, kdyby jeho tajemství vyplulo na povrch? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

Una111 odpad!

všechny recenze uživatele

RODINNÝ film? Ani náhodou! Je to nechutný a ubohý film nadupaný zvrácenými ideologiemi současné dekadentní západní společnosti od začátku až do konce! - - Dovolte, abych trochu poopravila a doplnila oficiální text distributora: Alfie je NEsympatický blonďatý klučina, který prožívá NEnormální dětství v NENORMÁLNÍ rodině, kde si tatínek s jednoduchými mužskými pracemi v domácnosti poradit neumí, zato ho vždycky najdete u plotny v zástěře, ba co více nejraději se převléká do ženských plavek a šatů (sic!) ( A představte si, milé děti, "v některých agresivních rodinách prý muži i koušou"...) Jo, maminka, ta nemá chybu! Neustále a do omrzení je zdůrazňovaná jinakost lidí. Asi nikoho neudiví, že tomuhle "jinému" tatínkovi se jiný, od ostatních dětí odlišný chlapec-vlkodlak líbí a je jím nadšený! Pozoruhodné je vypravování, že dědeček chlapce odebral jeho vlastním rodičům, kteří by prý skutečnost, že mají synka vlkodlaka, nezvládli a našel mu jiné rodiče, kteří ho budou lépe chápat! Nepřipomíná vám to náhodou postoj státu a jeho institucí k rodině a rodičovství? Nepřipomíná vám to dnešní západní sociálky, které tak rády odebírají děti jejich biologickým rodičům třeba pro "nedostatek očního kontaktu", pro vymyšlené zneužívání, pro... No, důvod ani nemusí žádný být. Vždyť i u nás můžete slyšet od bývalé ministryně práce a sociálních věcí soudružky Marksové, že "dítě je majetkem státu"! - - Je opravdu nestydatost nabízet něco takového dětskému divákovi! ()

Rebbit 

všechny recenze uživatele

I když mám rodinné filmy celkem rád, musím říct, že toto se nepovedlo, takhle nesympatickou hlavní postavu už jsem dlouho neviděl... ()

Reklama

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Film určený výlučne pre detského diváka. Celková úroveň až na pár trikov inklinuje skôr k TV inscenácii ako filmu, ale z druhej strana deckám to asi nevadí. Kategória rodinný je silne nadhodnotená, nakoľko pre nás dospelákov je to až príliš infantilné, vrátane masiek, dialógov a celkového deja, miestami som maly poci že sledujem Jim Jam alebo Disney Channel. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Klasická hororová monstra v dětském hávu vládnou Evropě. Vedle kultu "Malého upírka" s nadhledem a fantazií Joanna Sfara se nyní o své místo na výsluní hlásí i nizozemská dlouholetá série o malém klukovi vlkodlakovi, kterého adoptovala obyčejná rodina. Filmové zpracování sice dospělého diváka na jedné straně otráví nekvalitními triky a zastřešující jalovostí, ale na druhou stranu je nutno uznat promyšlenost konceptu a jeho relevance pro děti, které začaly zrovna chodit do školy. Také je osvěžující, jaké film ukazuje genderové role mezi hrdinovými rodiči, když otec vlastně vystupuje jako matka (dělá domácí práce a hraje si s kluky), zatímco matka je spíš byznys typ. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že zde bude mít min. 50%, když na YouTube film obdržel k dnešnímu dni 20.10.2016 280 "lajků" a 13 "dislajků". Jelikož se jedná o nizozemský rodinný televizní film, čekal jsem, že dopadne dobře. Rozhodně za sebe nemůžu říct, že by to byly třesky-plesky. Líbilo se mi to a na televizní film se povedlo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama