Reklama

Reklama

VOD (1)

Aliena se vzbudí v řece, ve Francii, aniž by si cokoliv pamatovala ze své minulosti. Má u sebe tašku s 2 miliony Euro a přes hruď velkou jizvu. Brzy odhalí, že ji pronásleduje záhadný muž. Když zjistí, že má dánský přízvuk, rozhodne se Alien jet do Dánska, aby zde odhalila, kým skutečně je. Postupně přichází na to, že její minulost je mnohem komplikovanější, než si původně myslela. Je zatažena do sítě protichůdných příběhů od jejích blízkých, kteří se jí snaží nasměřovat na cestu pravdy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že alespoň někdo mému příjmení dává glanc. Tuva Novotny je tady totiž absolutně k zulíbání. Ona je teda pokaždý k zulíbání, ale tady z ní ta neznalost a nejistota spojená se ztrátou paměti dělá naprostý jezulátko. A do toho jí to ještě šíleně sluší. Film samotný je takový, no docela jednoduchý. Začíná tím, že se Tuva probudí na šutru u řeky a nic si nepamatuje. Pak dorazí do první vesnice, celá špinavá, zpocená a od krve, no a nějakej Frantík jí ubytuje, naleje sklenku božolé a vůbec na nic se neptá. Já bych teda volal policajty, ale chápu, že pro potřeby filmu to muselo být jinak. A to není jediná scéna filmu. Přesto se na to pěkně koukalo, i když to nebyl zázrak. Tuva to ale krásně pozvedla. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Žádný severský peklo se nekoná. Film,kde začnete,aby jste se pak ke konci k tomu vrátil a vysvětlil divákovi co vlastně viděl a proč to hlavně viděl. Holka co ztratí paměť a mezitím má holka v tašce slušný honorář,aby jí někdo pronásledoval kvůli tomu. Mě to popravdě ani nějak moc nebavilo. Uz přišlo divný proč by někdo jen tak pomohl ženský nic z toho nechtěl profitovat. Asi lidumil. Ostatní bohužel moc nevybočovalo z nějakých standartů, zde to měla okořenit hlavní představitelka, ale ani ta ve mně nevyvovala žádný herecký zázraky.55% ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Severská verzia Agenta bez minulosti ale len tak trošku. Aliena je mladá žena ktorá sa preberie na neznámom mieste so stratou pamäti a taškou so zaujímavým obsahom. Ani ona ani divák nevie jej meno, odkiaľ je a kto je. O chvíľku ale zistí, že všetko nie je v poriadku a začne sa dramatická hra na mačku a myš. Za polovicou filmu sa to ale na môj vkus premení na krvavú melu ktorá sa odohráva " krajine nikoho " tak typickej pre akčný film. Logika začína upadať, prichádza silný nevkusný syndróm náhody a ide to mierne z kopca. 50 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dánové si vytvořili vlastní verzi agenta Bourna. Je to žena a vystupuje v thrilleru, kde zapomněla na svou minulost. Ale rozhodně se ji neobjevovat ve strhujícím tempu, ale v tempu velmi pozvolném, kdy téma filmu se chvílemi mění spíše v dramatickou romanci, než aby zůstalo thrillerem. Na mě to vyloženě nefungovalo. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Velká podobnost s agentem Bournem, ale v ženské podobě. Příběh i zpracování však docela pokulhává. Místy to v akčnějších scénách dokonce sklouzne kvalitou až k béčkovým snímkům, což mi asi vadilo nejvíc. Nicméně atmosféru má film celkem slušnou a výhrou je rozhodně představitelka titulní role. Především díky Tuvě Novotny je to koukatelné. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Dánsku a ve Francii. (Terva)
  • Tuva Novotny je dcerou přažského rodáka Novotného, který v roce 1968 emigroval do Švédska. (Terva)

Reklama

Reklama