Reklama

Reklama

Project: S.E.R.A.

všechny plakáty

Recenze (6)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Snímok , ktorý by sotva utiahol 50minútovku. Nóvum žiadne aj keď natočené qualitne. Otec konfrontovaný s k stoličke prišpendlenou dcérou a tiež absorbujúci sérum implikovné ťazkoodencami tváriacimi sa mimoridne drsne ( haha ) ,vplyvom ktorého dostáva chuť na human flesh a dcéru nevýnímajúc. Neurazilo , ani nepotešilo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Julia Voth :) Ale jinak další průměrná zombiárna nacpaná do deseti minut. Jen než zaklepete bačkorama, zaklepejte si morseovku... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čekal krásnou Julii Voth v další úchylárně se zombíky. Ale příběhu překvapivě nechyblěo napětí, smysl ani akce. Tedy jen do okamžiku, než skončil, protože nebyl dovyprávěný, jakoby vytržený z kontextu a bez ukončené pointy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční podívaná, která ovšem navíc jak průměrné hodnocení nemá. Mělo to docela svižné tempo i atmosféru, ovšem scénář moc propracovaný a originální nebyl. Skutečně nejzajímavějším na celém filmu byla Julia Voth, ale já mám raději, když se oddává lesbickým hrátkám, nežli přestřelce ve skladišti. Přece jenom její kolega podal přesvědčivější výkon. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tímová práca otecka a dcérenky, aj keď pre jedného z nich to nebude do budúcna ružové. Svižná jednohubka, v už aj tak presýtenom zombie žánri. ()

Reklama

Reklama