Reklama

Reklama

Nálezy

(studentský film)
Krátkometrážní
Česko, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film Jana Perouta o hledání a nalézání lásky a ticha. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak spolu mluvíte? - Rozumíme si." Měl-li bych si vybrat, zda-li žít v ozvučeném či němém vztahu, tak volím ten němý, protože ten řekne víc. A pokud jde o kraťasy, tak takové pohodové NIC mě možná baví víc než některá VELKÁ sdělení. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Velmi poučné a přínosné, jen kdyby to nebylo tak nechutně klišovité. Patřím mezi lidi, kterým klišé nevadí tolik, ale tady to bylo už přehnané i na mě. Opravdu neoriginální. ()

REP_ReZeNT 

všechny recenze uživatele

Příjemné, "české, letní" prostředí, pěkné záběry, bravurní kamera, jen ti herci působili strašně nepřesdvědčivě a příliš amatérsky a scénář by šel také určitě vyšperkovat, aby nepůsobil tak uměle. Koneckonců je to "jen" studentský film, i když pointa tohoto snímku se mi docela líbila. "Možná by jsme si měli promluvit." .. "spíš by jsme měli být chvíli potichu". ()

miki7477 

všechny recenze uživatele

Podobne ako kolegovi sa mi velmi pacila myslienka filmu: "Možná by jsme si měli promluvit." .. "Spíš by jsme měli být chvíli potichu." Na študentský film podľa mňa dobre zvládnuté takmer po všetkých stránkach. Herecké výkony by mohli byť lepšie, ale celkový dojem mám dobrý. ()

ReTeZa 

všechny recenze uživatele

Dávám 5, protože je to studenský film, který je natočený naprosto skvěle, líbí se mi kamera, která není statická, líbí se mi celé vyznění filmu, protože to má myšlenku a v neposlední řadě se mi líbí i herecké výkony, které mají sice své mouchy, ale to je na tom to hezké a milé... ()

burg 

všechny recenze uživatele

Je to hezký, milý a český - co ještě víc chcete? Třeba si někdy lidi budou víc rozumět, když budou víc mlčet. ()

Reklama

Reklama