Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Recenze (159)

emma53 

všechny recenze uživatele

Někde na jiné planetě a v jiné době se setkají Dave s Audrey a přeskočí mezi nimi jiskra a tak dále a tak dále. Opravdu na dnešní dobu to bylo až příliš neskutečné, nedovedu si představit, že to takhle dnes funguje, ale jestli ano, tak je to přece strašně krásný a o tom to celé je. Nádherně čistá romantika, taková jemná, citlivá, uvěřitelně neuvěřitelná náctiletá pohádka, která se točí úsměvným způsobem i kolem první sexuální zkušenosti a celé je to podbarvené spoustou bezvadné muziky. A já takovým pohádkám fandím, snad právě proto, že jich je dnes už strašně málo:-) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Love this:) Dokonale sehraná herecká dvojka v podání Dylana O'Briena a Britt Robertson ve výborném snímku, který jednoduše, bez příkras a s jemným, nevtíravým humorem mapuje vznik jednoho vztahu. Skvělý scénář a dialogy, a herecké výkony, zejména Britt je úžasná. Dylan a Britt mají perfektně fungující chemii, která graduje až do prvního společného milostného momentu. Páni, že mi ale při té scéně bylo horko:) Jedna z těch "malých velkých" "good feeling" romantických komedií, které se obejdou bez hvězdných jmen a dokáží navodit příjemné pocity a úsměv na tváři. "Chceš vědět, kdy jsem opravdu šťastná? Ve čtyři. Když přijdu ze školy domů a slunce sem prosvítá támhletím oknem. A ohřívá koberec. A já sedím tady a stříhám fotky.", "Loni v létě jsem byla navštívit strýce a jeho přítele v Madridu. Jednoho dne jsem se jenom tak procházela a ztratila jsem se. A měla jsem vybitej telefon, a neměla jsem ani ponětí, kde mají byt. Pak jsem se začala bát, že se budu muset přizpůsobit pouličnímu životu v Madridu. Nakonec jsem došla na takový náměstí, a sedla jsem si k fontáně a prostě jsem dýchala. A uvědomila jsem si, že jsem se tolik soustředila na to, kam jsem šla a abych se dostala zpátky, že jsem si ani nevšímala, kde jsem." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, jsou nezkušení, uvažují nad budoucností po maturitě a prožijí spolu jeden neopakovatelný víkend. Přitom se potkají prakticky náhodou, ale kdo něco takového někdy nezažil..? Zamilují se, klábosí, sní. A nakonec zažijí „scénáristicky umělou“ překážku, vyslechnou rady velkého černocha a zjistí, že to spolu jednoduše chtějí zkusit. Lehce naivní, hodně ukecaná a docela milá limonáda o mladých pro mladé. Zatímco ten hošan mi nepřišel nejzajímavější, velesympatická Britt Robertson ve filmovém světě jednou menší rozruch způsobí. Líbivá záležitost, která nechce udělat díru do světa, nechce dávat návody, jak na to, jednoduše nabízí relax a chce pobavit. A to se jí daří. Solidní tři hvězdy.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Celý mládí chce bejt člověk dospělej, a po dvacítce chtěj všichni zpátky na střední... Vztahy nejsou žádná prdel, ale dá se na nich pracovat! Jak se podobně laděnýmu filmu v prvním záběru podaří, že se okamžitě a nezvratně zabouchnu do hlavní rošťandy, tak mě holt má. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

V jednotlivostiach občas až skvelé, no v celku to pokrivkáva. Pekná a príjemne citlivá teenagerská indie romantika, v ktorej však nefunguje úplne 100% casting. Vedľajšie postavy sú tam iba aby naplnili žánrové klišé a Dylan O´Brien, ktorý ma v Maze Runnerovi prekvapivo bavil je až príliš drevený. Všetko tak drží na pleciach babská časť páru (hlavná postava z Tomorrowlandu) a robí to tak snaživo a sympaticky až som ten film začal mať rád. Žiadny zázrak to síce nie je, ale poteší. Špičky žánru však ostávajú v nedohľadne. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Naivní romantika s předem jasným koncem, ale ta atmosféra mě dostala, skoro jsem chvilkama měla dojem, že koukám na celovečerní verzi Long Branch. A ústřední dvojice taky fajn, O'Brien celkem sympoš a na Robertson se dobře kouká. 60% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická pohodovka. A čo je hlavné, na americkú produkciu je tu minimum pátosu a klišé rečičiek. Skôr naopak, dialógy ústrednej dvojice sa veľmi dobre počúvali, pričom väčšinou aj mali niečo do seba. Možno by som troška zatlačil na komediálnu zložku filmu (keď už to má takú nálepku) a pridal nejaké vtipné hlášky v spojitosti napr. s tým prvým nešťastným sexom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod puštění: vtipný trailer, těšil jsem se na žánr, v rámci žánru jsem už dlouho neviděl nic koukatelnýho. # Zjištění: překvapilo mě, že to není vůbec nechutné, že to nemá zrovna velký spád a že to bylo něco jiného, než jsem čekal. Od začátku skvělá konverzačka, říznutá teenagerovskou komedií; prostě hodně odlehčené drama, taková „kromedie mimochodem“, ve které ale chybí záporák. Navíc skvělá Britt Robertson (Life Unexpected). Bavilo mě to bavilo, ale zároveň jsem viděl strašně kýčů, ohraných scén a uvědomoval si, že mě to nemá proč brát. Neskutečně smíšené pocity. Pak přišlo ono „filmové mrazení“ a najednou mi snímek připadal neskutečně-skutečný; nepodobal se ničemu před tím, nebyl tlak na líbivost, happyend, takový pocit jsem už dlouho (u teen. komedie asi nikdy) nezažil. Podle mě se najdou dvě skupiny diváků – jedna bude nadšená, druhá film označí za kýč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 3 | akce 1 | napětí (4) | pustil bych si znovu 7 ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já doufala, že na konci se nám dostane vysvětlení, že oba hlavní protagonisté si jedou těžce v drogách a proto mluví jako filozofující primitivové, no, na drogách. Hloupé, i na teenagery, dětinské postavy, které jen říkají nějaký věty, jenom prázdný slova. Na konci mi z toho vylezl film: Bla bla, screw it, bla, hezká písnička, bla bla bla, screw it, bla, titulky. ()

Tomco odpad!

všechny recenze uživatele

Po rokoch nedopozeraný film. Preafektované herecké výkony, neustále prehrávanie, umelé dialógy, nulová zábava.. Vedel som, že to bude omyl, ale realila predčila i tie najhoršie očakávania. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Povedala by som, že chémia medzi ústrednou dvojkou nesmierne fungovala, Dylan fantastický, niektoré momenty ohromné, muzika skvelá. Veľmi milá záležitosť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Obyčejná romance, která boduje pouze sympatickou dvojicí a od jiných podobných se liší poslední půlhodinou, kde většina podobných žánrovek končí. Ale tak nejmenuje se to "poprvé" náhodou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická vec pre teenagerov, ale i tých ktorí majú stále mladé srdce. Naozaj jednoduchý príbeh, ale veľmi milý. Herci boli veľmi dobre vybraní a Britt Robertson fakt vyzerá ako dievča v puberte. Kto v tom vidí umelosť, prehrávanie, nudu a nezlúčiteľnosť s realitou, je asi na najlepšej ceste do dôchodku alebo rovno do hrobu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Reklama

Reklama