Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle film u mě okamžitě zaujala jedna věc. Dvě hlavní postavy spolu dokáží skvěle komunikovat osobně, když jsou vedle sebe, když si hledí do očí, ale nějak jim to nefunguje přes telefon. Je to tak příjemné, se zase vrátit ze světa chatů, SMS a skypování, do normálního světa lidí. Copak by to takhle nemělo fungovat normálně? Lidé by spolu měli umět mluvit, měli by se umět poslouchat a ne si jen chatovat, psát si něco, co vlastně ani nemyslí tak, jak to zní, anebo to zní jinak, než jak to myslí. Tohle poznávání je na snímku "The First Time" krásné, protože vám díky tomu hrdinové snadno přirostou k srdci. A ano, pořád je to teen komedie. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/the-first-time-2012-70.html ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Oooooh to bylo tak roztomilý... :) Moc hezký film. Ze začátku sice pomalejší tempo, ale pak se to nakopne a už to jede. Všechny scény, co jsou v jiných filmech nudné nebo trapné, jsou tady záživné a vtipné. Hrozně sympatičtí herci (a to i ve vedlejších rolích) a moc hezky vytvořená atmosféra příjemnou hudbou. Fakt krásný film :) 5* ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Oceňuji sympatické herce Dylana O´Briena a nádhernou Britt Robertson, kteří zahráli sympatickou ústřední dvojci. I neméně půvabná zpěvačka Victoria Justice, ve vedlejší roli dívky, na kterou si taktéž mohl hlavní hrdina příběhu pomýšlet byla sympatická (většinou jsou konkurentky hlavních hrdinek, u podobných typů filmů, zobrazovány jako namyšlené mrchy). Taktéž hlavní hrdina nebyl žádný moula, který udělá na každém kroku nějaký trapas, jak to většinou bývá. Výborný romantický film, u nějž jsem si zavzpomínal na týnejdžrovská léta. :-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama