Reklama

Reklama

Počasíčko

(pořad)
všechny plakáty
Erotický
Česko, 1994, 3 min

Obsahy(1)

Předpověď počasí tak trochu jinak. Nahá žena či muž přijde před televizní kamery a postupně se obléká tak, abychom z toho vyrozuměli, zda nás čeká chladný či teplý den, jestli bude pršet a máme si brát deštníky, nebo zda si vystačíme se slunečními brýlemi.
Počasíčko bylo pro svůj lehce erotický námět  vysíláno po 22. hodině. (cheyene)

(více)

Recenze (27)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Meteorologie se kdysi na Nově vydala průkopnickou cestou za poznáním přírody. Zejména chlapci z města, kteří by za normálních okolností nevystrčili nos z betonové džungle, najednou mohli každý večer vidět venčení dvou koziček a jednoho bobra. Nikdo po skončení obnažování sice nezaznamenal, jak bude zítra, ale přesto si myslím, že koláčová sledovanost plně uspokojila konto vševěda Železného. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Hm, hotový "Pičasíčko", že... Někdy docela lekačka... %-o . . . Tentokráte tedy opět raděj jednou bez kaček a hodnocení. - - - - - (Nevídáno vídáno nahodile v >bezčasné novotné< tv, nehodnocení 8., pakomentář zde jako druhý - 19.2.2012) ()

sud

všechny recenze uživatele

Striptýz pozpátku :-) aneb Budou v Počasíčku vystupovat i muži? - svého času snad nejčastější dotaz do Železného kazatelny. Nostalgie, která nelze hodnotit. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Byl to celkem dobrý nápad, když vám předpověď přijde sdělit nahá žena a místo slov se obléká podle počasí, jež nás čeká. Nemilé překvapení bylo, když místo ženy přišel muž. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy nebyl internet, na analogovou anténu se dalo chytit i 6 zrnících programů, když bylo venku pěkně a ředitel Železný ještě nepronikl do světa krádeží a lumpáren? To jsem musel stihnout vykonat biologickou potřebu i za 3 minuty, přčemž jedno oko a jedna ruka byly neustále ve střehu, aby v případě cvaknutí dveří byly okamžitě připraveny přepnout na nějaký mládeži přípustný program. Pořádně mě ovšem dokázalo nazlobit, když už jsem čekal takovou dobu a poté mě vyděsil nahý muž svým pyjem. Nejednoho diváka jistě zamrzelo, že po skončení představení neměl tušení, jak se další den obléknout. Ale to už bychom toho chtěli do 3 minut vměstnat asi moc. 2 nostalgické. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

několikaseKundová svlíkačka přesně ve stylu devadesátých let, která by dneska působila již velmi trapně, ale jako edukační pořad pro dvanáctileté hochy, kterým poodhalovala tajuplné rozdíly ve velikostech a tvarech dámských airbagů, naprosto bezkonkurenční a nezávadné. A sem tam proběhl kolem i bobr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně to bylo lepší pokoukáníčko než dneska čumět na Jančaříka škrábajícího se na gulách. Samotný casting sice mohl být mnohem lepší (co si pamatuju), ale tak co by jsme chtěli od Novy. Ale tak z nostalgie z mých školáckých let dám přece jenom alespoň dvě hvězdičky. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V mládí jsem se cejtil jako největší rebel, když jsem na to potají čekal s ovladačem v ruce připraveným při zaslechnutí sebemenšího ruchu z vedlejšího pokoje kdykoliv přepnout na jiný program :)) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dnešní generace se tomu asi zasměje, ale pro nás, co jsme vyrůstali v devadesátých letech, bylo Počasíčko spolu s Peříčkem doslova Svatým grálem při úporné snaze vyklouznout z dohledu rodičů a konečně se podívat na ten mystériem zahalený pořad, kde jsou prý ženy úplně nahé. (993.) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Předpověď počasí, kdy se moderátorka v průběhu oblékne dle předpovídaného počasí. Legendární ptákovina ()

c.miri 

všechny recenze uživatele

Tohle že je erotika? Mladá slečna přijde, ukáže prsa a odejde. To snad ne.. Dávám jednu hvězdu za nostalgické vzpomínky a smích co ve mně jeden díl po x letech vyvolal. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nic o čem bych psal domů nadšené dopisy a zároveň nic co by nešlo těch pár minut vydržet. Dobrý den, kozy ven, plus čtrnáct, pod mrakem, zítra nashledanou. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Počasíčko svého času bouralo žebříčky sledovanosti a tady má jen 31 %? :-) Je to taková dobová kuriozita. Vlastně všechno je tam na ruby, než jak by si člověk přál. Není to striptýz, ale oblékačka... A jak trefně poznamenal Jara.Cimrman.jr - člověk pak ani kolikrát nezaznamenal, jaké mělo být to počasí.:-) Není to nic proti ničemu, ale pokud jde o smysl věci, je to tak trochu mimo mísu. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

V první řadě tři minuty je moc krátká doba. Roztáhnout to do pěti, tak bych hodnotil výše. Za druhé výběr moderátorek byl často velmi bídný, mohli si dát na castingu víc záležet. A za třetí... po skončení člověk stejně prd věděl, jaké vlastně bude počasí. Plus dodatečná výtka za pánské moderátory. Kdyby to člověk alespoň věděl předem... kolikrát pak nešlo ani usnout, jak byl člověk vyděšený. ()

Reklama

Reklama