Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo futuristickom Tokyu pôsobí tajná organizácia Kestos. Úlohou tejto skupiny je chytať ľudí u ktorých sa objavili zárodky nadprirodzenej sily. Takáto sila býva často ničivá a dala by sa veľmi ľahko zneužiť. Preto existuje zoskupenie ľudí s podobnými schopnosťami, ktorí chcú ostatným pomôcť a učiť ich, ako s týmito novými dovednosťami zaobchádzať. Ich vodcom je mladík Quon a ten si dal za cieľ zachrániť všetkých „prebudených“. (Trip)

(více)

Recenze (4)

sh3riff 

všechny recenze uživatele

x-men + last airbender .. velmi povedené, škoda že krátké ... kdyby někdo věděl o něčem podobném, dejte vědět .. dík. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

pohodové nenáročné akční anime s jednoduchým příběhem, kvalitními souboji (není jich tedy ale moc), hezká animace, hudební pozadí taky není špatné... K odpočinku výborné, nelituji, že jsem tuto jednohubku zkoukl, ale asi nemám důvod si ji na disku nechávat.. Celkově: 70% ()

Reklama

janovrom 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem nikdy nechápal způsob myšlení "on mě chce zabít, tak ho prostě zastavím a ať to zkusí někdy znova". Hezké uvažování, ale dlouho by se nedožili. Konec stál za to, dokonce jim i prominu Naruto power up - Quon přechod do god-like módu po výměně slov - přece jen se jedná o seriál se superschopnostmi. Na zpravení nálady po poměrně táhnoucím se Noiru a Madlaxu skvělá věc. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama