Reklama

Reklama

13. komnata - Série 4 (2008) (série)


13. komnata Marty Kubišové (S04E34)

(epizoda)

Obsahy(1)

Obdivuhodná zpěvačka překonala mnoho ran osudu a stala se symbolem národa.  Marta Kubišová přežila ve svém životě tolik dramatických událostí, kolik by jiného smrtelníka už dávno položilo na kolena. Po roce 1968 téměř ze dne na den musela tato populární zpěvačka a "sexy symbol" své doby přestat zpívat, po podpisu Charty 77 lepila pytlíky. Marta však dnes vypadá líp než před dvaceti lety, srší životní energií a působí snad nejspokojeněji ve svém životě. Co jí pomohlo překonat nástrahy osudu, jako byla zastavená pěvecká kariéra, ztroskotaná manželství, úmrtí dítěte nebo klinická smrt? Byla to její celoživotní láska. Láska ke zvířatům. A to nejen ke psům a kočičkám, které se snaží zachraňovat skrze pořad ČT Chcete mě, ale ke všem zvířecím tvorům, které ji provází od narození. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +dobře zpracováno, poutavě výprávěno -škoda, že kvůli režimu dlouhých 20 let nemohla zpívat/// Na Martě Kubišové jsem samozřejmě nevyrůstal, ale z úst rodičů jsem o ní slyšel. Dnes při poslechu jejích písniček(klipů), které zde zazněly jsem si jednak uvědomil, že už jsem ji sylšel, ale především se mohu přiznat, že se mi její zpěv a hudba líbí. Následně její aktivitu vůči čtyřnohým miláčkům chválím. Takže pro hodně lidí (nejen pro mě) je Marta Kubišová osobnost./// Celkem 86%/// ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako Petr Malásek bych se chtěl v příštím životě narodit jako pes Marty Kubišové:-) Ale vážně: bezkonkurenční zpěvačka, skvělá osobnost, výborná vypravěčka. Pěkný medailon, který ovšem nepřekvapí odhalením 13. komnaty. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marta Kubišová je pro mne ženou jasného přesvědčení, které nemění jako ponožky. A také za to výrazně zaplatila. Ona je na to ale hrdá a já tím pádem na ní. ()

badajajuak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sem pojďte blíž lidé dny i týdny jdou a mraky se toulají a vlny se dmou a spustí se déšť na 40 dní, prší a záchrany není, musíš plavat jak težký kamení, každý ví, časy se mění". ()

Reklama

Reklama