Reklama

Reklama

13. komnata - Série 7 (2011) (série)


13. komnata Romana Vaňka (S07E16)

(epizoda)

Obsahy(1)

Známý gastronomický mág se potýká s tím, že vzhled jeho tváře viditelně poznamenala vzácná forma atopického exému. S nepřízní osudu se dokázal vyrovnat díky své povaze i lásce k práci, která je pro něj zároveň koníčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vaněk a Pohlreich, Pohlreich a Vaněk. Dva gastronomičtí mágové. Oba v tomhle díle dokumentárního cyklu mluví, jeden jako host, druhý jako zpovídaný. Pohlreich, ačkoliv mu jindy a jinde jede huba o sto šest, zde působí nesmírně vyrovnaně, mluví k věci, rozumně. Vaněk mluví také, ale z celého dílu mu věřím tak akorát to, že to jídlo mohlo být dobré!! ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená 13.komnata, kde se místo nějakých zásadnějších osobních informací, mluví 25 minut pouze o trochu tmavší kůži kolem očí pana Vaňka. Nic víc. ()

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romana Vanka mam nejradeji ze vsech lidi, kteri se v TV prezentuji kolem vareni a gastronomie. Chapu, ze 13. komnata resi nejaky problem kolem zpovidane osoby, o exemu v obliceji se toho ale napovidalo prehnane moc... ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný. V životě Romana Vaňka podle mě bylo více věcí než pouze blábolení kolem jeho zdravotní indispozici. Celou dobu se tam vymezovali proti bulvaru, ale z tohoto pořadu nevyšlo nic jinýho, než buvární informace. ()

Schobul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že nebylo více informací o p. Vaňkovi samotném, to neustálé motání se okolo atopického ekzému mě až tak nezajímalo. Vsadím se, že by se do těch 26 minut vešlo mnohem víc než jen povídání doktora, který po 3 minutách monologu vlastně řekl, že neví, čím to je. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposud asi nejslabší komnata. Donekonečna se tam řeší, proč má Vaňek fleky na držce a co si o tom myslí lidi a jak se s tím on vyrovnává... Opravdu odporný způsob jak dělat dokument. ()

Eva_D666 

všechny recenze uživatele

Tvůrci doslova promarnili šanci velebit bezprostřední charakter Romana Vaňka a činnosti, kterým se věnuje. Reportérka se celých dvacet minut táže pouze na jeho nejvíce nedůležitou otázku ohledně atopického ekzému. Pan Vaněk si zasloužil víc. ()

pajush.baraque 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděla, že natočili 13. komnatu u Romanu Vaňkovi, byla jsem nadšená. Nadšení opadlo po shlédnutí. Nemyslím si, že by se celý jeho život točil okolo skvrn na obličeji, ať už je to, co to je. Člověk by čekal mnohem víc "špeků" z profese, jak se protloukal světem, ... a ne jen samý bulvár a atopický ekzém. Zklamání, škoda. ()

eges 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut mluvit o jeho atopickém ekzému, mi přijde docela ujetý. Stačilo by o něm povídat 5 minut a dost. Redaktorka se měla spíše zaměřit na to, co dělá a jaký měl a má přínos pro českou gastronomii. Kdyby opravdu maximálně pět minut mluvili o tom ekzému a zbytek dokumentu se věnovali něčemu jinému, určitě by se hodnocení pohybovalo v červených číslech. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Nezajímá mě půlhodinové kecání o fleku pod okem. Na Romanu Vaňkovi je spousta jiných a zajímavějších věcí, ale atopický ekzém to fakt není. Mám ráda ten pořad, ale tenhle díl je úplně o ničem. Ne, pardon, je o fleku. ()

filip333 

všechny recenze uživatele

No, po jedné minutě jsem věděl co po šestadvaceti. Proč se s tak zajímavou osobou vše celou dobu točí kolem jeho očí? ()

Zahir 

všechny recenze uživatele

ale jo mě se to líbilo, i když v tomto díle naráží na bulvár a přitom tento pořad je na podstatě bulváru založený.. Vaněk je jeden z lidí, kteří mají co říct a je dobře, že je vidět v médiích, na rozdíl od zbytečného odpadu, jako jsou agáty, ornely, gavriely, noidy a jiné pomeje..a jestli má světlejší nebo tmavší xicht, sakra o co de? někdo má jebáky, někdo bradavicu, někdo jizvu, někdo vyražený zub, to přece není potřeba řešit ()

Critical odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude něco o jeho životě. Např. Jak začínal kuchařskou kariéru, Jak se poznal se Zdeňkem Pohlreichem, atd. Ale rozhodně jsem nečekal, že tam celou dobu budou žvanit o tom, co má kolem očí :-/ Mám pocit, ze si z paní reportérky potom už dělal pr***...no...ani se mu nedivím :-D ()

Reklama

Reklama