13. komnata Romana Vaňka (S07E16) (epizoda)

Dokumentární / Životopisný

Česko, 2012, 26 min

  • pajush.baraque
    ***

    Když jsem se dozvěděla, že natočili 13. komnatu u Romanu Vaňkovi, byla jsem nadšená. Nadšení opadlo po shlédnutí. Nemyslím si, že by se celý jeho život točil okolo skvrn na obličeji, ať už je to, co to je. Člověk by čekal mnohem víc "špeků" z profese, jak se protloukal světem, ... a ne jen samý bulvár a atopický ekzém. Zklamání, škoda.(31.3.2012)

  • Pluhy
    odpad!

    Předpokládám že příště bude díl o tom proč má Pohlreich pleš a jak se s tím složitým životním handicapem vyrovnává, bude následovat díl o tom, jak má Roman Paulus pihu na zadku a zakončíme to tím, proč Marcelu Ihnačákovi smrdí z pusy. Pipinky udělali naprosto stupidní dokument. Jediným plusem je, že j Vaněk správnej týpek na správným místě.(22.7.2014)

  • Zahir
    ***

    ale jo mě se to líbilo, i když v tomto díle naráží na bulvár a přitom tento pořad je na podstatě bulváru založený.. Vaněk je jeden z lidí, kteří mají co říct a je dobře, že je vidět v médiích, na rozdíl od zbytečného odpadu, jako jsou agáty, ornely, gavriely, noidy a jiné pomeje..a jestli má světlejší nebo tmavší xicht, sakra o co de? někdo má jebáky, někdo bradavicu, někdo jizvu, někdo vyražený zub, to přece není potřeba řešit(11.5.2013)

  • castor
    **

    Vaněk a Pohlreich, Pohlreich a Vaněk. Dva gastronomičtí mágové. Oba v tomhle díle dokumentárního cyklu mluví, jeden jako host, druhý jako zpovídaný. Pohlreich, ačkoliv mu jindy a jinde jede huba o sto šest, zde působí nesmírně vyrovnaně, mluví k věci, rozumně. Vaněk mluví také, ale z celého dílu mu věřím tak akorát to, že to jídlo mohlo být dobré!!(27.1.2012)

  • eges
    ***

    Dvacet minut mluvit o jeho atopickém ekzému, mi přijde docela ujetý. Stačilo by o něm povídat 5 minut a dost. Redaktorka se měla spíše zaměřit na to, co dělá a jaký měl a má přínos pro českou gastronomii. Kdyby opravdu maximálně pět minut mluvili o tom ekzému a zbytek dokumentu se věnovali něčemu jinému, určitě by se hodnocení pohybovalo v červených číslech.(12.1.2013)