Reklama

Reklama

13. komnata - Série 8 (2012) (série)


13. komnata Heleny Vondráčkové (S08E07)

(epizoda)

Obsahy(1)

Helena se narodila ve Slatiňanech. Měla starší sestru Zdenu, která ale žila se svým otcem, prvním manželem Heleniny maminky. Přesto si obě dívky vytvořily silnou vzájemnou vazbu, kterou ještě zpevnil těžký úraz nejmladšího sourozence Jirky v jeho třech letech. Zdena byla v té době i později pro mladší sestru velkou oporou. Dokonce u ní Helena bydlela poté, co se v Praze začala věnovat zpěvu. Rodiče na ni byli velmi pyšní, maminka ji ale také naučila, aby všechno dělala opravdu poctivě, na sto procent a s tímhle nasazením se mladičká naděje populární hudby vrhla i do práce. Neustále cestovala, měla velmi nabitý program, nezbývalo jí dost času na rodiče ani na budování vztahu, o kterém snila. Partneři měli často problém vyrovnat se s její slávou a problémem bylo i zasahování rodičů do jejich výběru a dceřina závislost na jejich názoru. Roky ubíhaly a Helenin sen o rodině se vzdaloval. Když se rozpadlo její manželství s německým hudebníkem Helmutem Sickelem, bylo jí už přes čtyřicet a na mateřství bylo pozdě. Tehdy potkala svého současného manžela, kterého ovšem nepřijali nejbližší, hlavně bratr s rodinou. Takže rodinná idyla se opět nekonala. Sporů se chytil bulvár. Další téma mu přinesla řada soudních sporů, které manžel Heleny v jejím zájmu často inicioval. Helena by dnes hodně věcí udělala jinak, kdyby se rozhodovala znovu. Ale ví, že čas už nevrátí a tak se snaží užívat toho, že je konečně šťastná. Příběhem hvězdy, která za místo na výsluní zaplatila víc, než se zdá a než kdykoliv veřejně prozradila, provede Aleš Wallcon. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická 13. komnata, která ani extra nepotěší ani příliš nezklame. Paní Helena Vondráčková mi vždycky byla sympatická a také rozumím jejím špatným rodinným vztahům. Přeji jí, aby všechno dobře dopadlo. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať už člověk má či nemá rád Helenu Vondráčkovou, tento dokumentík je slušnou sondou do jejího života. Především ukázky z minulosti a povídání o ní byly poutavé a osvěžující, podmalování vyprávění jejími písničkami také není špatné. Bohužel hodně času je věnováno její současné kariéře, což už tak moc poutavé není. Hudební režie: Eva Javůrková ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povrchové odkrývání dalšího života, tentokrát nestárnoucí Heleny, která se drala ke slávě, uznání a osobnímu štěstí, až nám o tom jaksi zapomněla vyprávět. Její nový vztah, který nepřijali její nejbližší a dosud pevně při sobě držící rodinu odcizil (což asi nejvíc zajímalo diváka) najednou utnuly závěrečné titulky!! Někde se asi stala chyba.. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kampak se poděly ty pořádné celebrity o kterých se daly točit dokumentární "krátkometrážáky", které nezpůsobovaly ujmu na zdraví nebo třeba tik oka. Helenu Vondráčkovou(pro mě zkráceně Vondrchu)nemám ráda odjakživa a je moje věc z jakého důvodu, ale i ta největší lůza jakéhokoliv kalibru má snad lepší dokument než je tohle... Díl od dílu se snižuje kvalita tohoto - ČEHOSI. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama