Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 262 h 47 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(603)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze (29)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí do soukromí významných osobností. Vždy záleží na člověku, který se v daném díle objeví. / Viděné epizody *14.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

paascha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi osobně musím říct, že výběr litovaných je ukrutný. Sbírka zvadlých růží, havloidních trosek, kterým jejich osud minimálně přeju, tu a tam nějaký ten sociopat nebo ochlasta, paráda...Škoda, že nejsem sereblitka, docela bych se těšil na zavolání produkce:-DDD ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Příjemně zajímavý seriál, který se nesnaží přinést bulvární novinky, ale vykresluje pravdivá fakta ze života známých osobností. Někdy je možná příliš ukecaný, ale to k tomu tak nějak patří. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dokumentární TV-seriál. Je těžké ohodnotit životní osudy jednotlivých osobností, jejich trápení, starosti či radosti, proto hodnotím neutrálně a to třemi hvězdami. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 60% (3*) | ()

filmharmony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...používám hlavu při výběru... noblesní Marek a spousta zajímavých příběhů... které učí co? nesoudit a nechat se inspirovat... svěží vítr po všech bulvárních vymývárnách mozků... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podařený cyklus ČT. Viděl jsem spoustu pořadů, ale ten s Karolem Polákem se mi líbil moc. Mezi posledními podařeným je určitě o Danielu Hůlkovi. Kvalita, nebo spíše poutavost daného dokumentu závisí na osobnosti, kterou mapuje. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tenhle pořad je pro mě poněkud sporný,dotyční o svých 13.komnatách sice s největší pravděpodobností mluví dobrovolně,překoná(vá)ní životních překážek určitě jako příklad pomůže mnoha lidem v jejich životě,ale představa,že kromě běžných diváků slintají u obrazovek taky milovníci bulváru,aby se pokochali neštěstím a problémy jiných,ta mě nadšením nenaplňuje...spíš naopak,tak jen za tři ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Seriál se časem vyčerpává a známé osobnosti není už odkud brát. A tak klidně natočí díl i s lidmi, které 99% diváků nezná. Hlavně že měl/měla nějakou strašnou nemoc. Je stále nutné dívat se na detaily zaslezených obličejů? Nestačí smutné případy, které se nám snaží každý den propašovat do rádoby aktuálních televizních novin/událostí? ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Baví mě dívat se na nešťastné osudy slavných. Aspoň si dokážu, že jsou lidští a mají své problémy. Tenhle pořad je, myslím si, zajímavě udělaný, upřímný a zrátka mě baví při dlouhých pátečních večerech. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Solidní žurnalistika a odhalení někdy méně atraktivních, jindy více zajímavých kostlivců ve skříních známých osobností.............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zpravidla podvod na diváky. Do své skutečné 13. komnaty nás nechá nahlédnout jeden z padesáti V.I.P. respondentů. Ostatní si sem jen přišli udělat osobní PR nejčastěji prostřednictvím nějaké v podstatě běžné nemoci. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to tak bývá, některé díly jsou lepší, jiné horší, v každém případě myšlenka, nebo záměr je velmi dobrý a to je potřeba ocenit. Jen bych si odpustil řadu dílů s některými z rádoby celebrit, které brousí pouze po večírcích a ukazují se v bulváru. ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Když si vyberete osobnosti, které vás opravdu zajímají, tak je to vlastně skvělej pořad. Takže za sebe doporučuju Ivan Magor Jirous, Jiřina Šiklová, Petra Procházková, Arnošt Lustig, Ivan Kraus, Valtr Komárek, Zdena Mašínová, Ivan Klíma, Tomáš Halík. Ale chápu, že kdybych sledoval díly o nějakých sračkocelebritkách, dal bych hodně nízké hodnocení :) (dostupné v online archivu ČT) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Televizní cyklus, který na mne působí tak nějak depresivně, ikdyž vidět některé známé tváře s jejich neznámými problémy je zajímavé. Od roku 2006 dodnes ... to je trefa. ()

Reklama

Reklama