Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele paascha k tomuto seriálu (6)

13. komnata (2006) 

Velmi osobně musím říct, že výběr litovaných je ukrutný. Sbírka zvadlých růží, havloidních trosek, kterým jejich osud minimálně přeju, tu a tam nějaký ten sociopat nebo ochlasta, paráda...Škoda, že nejsem sereblitka, docela bych se těšil na zavolání produkce:-DDD ()

13. komnata Tomáše Hanáka (2006) (S02E16) 

Lidový bavič s nezaměnitelnou dikcí, Tumáš Panák, se svým nezaměnitelně atraktivně poutavým způsobem svěřuje ze svých hříchů. Rozhřešení mu dávají jeho kamarádi a známí, kteří, po pravdě řečeno, taky nepůsobí právě zdravě. Zvláště někteří - Ester Kočičková a jiné figury z kdysi kultovního, dnes pakultního divadla Sklep. Ano, správně, Tumáše Panáka nemám rád a to ze zcela osobních důvodů, neb mám osobní zkušenost s jeho milým vystupováním hvězdy pod parou:-( ()

13. komnata Jany Kratochvílové (2008) (S03E26) 

Slovy Karla Plíhala: Byly časy, kdy i Jana tak nádherně zpívala, že vedle ní i ten slavík ( že by Božský?) kníkal jako sele... Jenže ty časy jsou fuč, Jana je něco, co spadlo z nebe, nebo spíš jí spadlo něco z nebe na hlavu, úplně se pomátla a už mě vůbec nebaví ()

Reklama

Reklama