Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele Olík k tomuto seriálu (3)

13. komnata Jiřího Dědečka (2015) (S10E17) 

Nesleduji pravidelně tento krátkometrážní cyklus české televize - přijde mi, že už se v něm protočila celá naše republika a každý další díl je jenom prázdným hledáním senzací, tak kde nejsou. K Jiřímu Dědečkovy mám ovšem od dob, kdy se z finské sauny přiřítil představitel svinské fauny, specifický vztah, nemluvě o tom, že nejde o postavu bombardující nás každý den z televizní obrazovky. Příjemné hostinské posezení nad věcmi nepříjemnými s osobitým nadhledem toliko vlastním hostiteli.......a když o Jiřím Děděčkovy, tak s kým jiným, než Janem Burianem. ()

13. komnata Martina Bursíka (2015) (S10E18) 

Když jsem minulí týden komentoval svou první Třináctou komnatu, tak jsem se zmiňoval o tom, že tento druh pořadu v pointě vůbec nevyhledávám......hop, uběhl týden a jede v tom zase - nebo v případě "zeleného Martina", by se spíše slušelo říci "lezeme v tom zase". Ačkoliv je mi ekologický aktivista Martin Bursík svým outdoorovým naturelem (ne jako člověk) bližší poety Jiřího Dědeček (již zmiňovaný předcházející díl), z jeho dušezpytství nevyzařovala taková pohoda jako právě před týdnem. Částečně je vina na straně hostitele, částečně zpovědníka....a svou polívčičku si v tomto případě ohrála i Kateřina "biomasa" Jacques. ()

13. komnata Josefa Nedorosta (2018) (S14E18) 

Těžko co hodnotit, tenhle cyklus by se dle mého názoru měl komentovat pouze jako celek. Každopádně tento díl je tou nejlepší odpovědí na otázku, kterou jsem si několik roků dozadu položil i já, a to: Co se stalo s jedním největších frajerů své doby, kterému při troše štěstí, mohla být naše hrouda malá? ()

Reklama

Reklama