Reklama

Reklama

Last Days Here

  • Austrálie Last Days Here: The True Story of Pentagram's Bobby Liebling
Trailer
Dokumentární / Hudební
USA, 2011, 91 min

Režie:

Don Argott

Kamera:

Don Argott

Hrají:

Phil Anselmo
(další profese)

VOD (1)

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku celkem odporná a ke konci dojemná podívaná. Dokument mapující zdánlivě poslední roky života zpěváka Pentagram, Bobbyho Lieblinga, který se po třicetileté závislosti na drogách jen rozpadá v domě svých rodičů a za pomocí aktivního fanouška / managera se znovu postaví na nohy, obnoví Pentagram, přestane fetovat, ožení se a udělá si děcko. Jak z pohádky, kdo ale zná historii i nedávnou minulost Pentagram pochopí, že to byl víceméně zázrak. Hudba od Stars of The Lid, Rachel Grimes a Pentagram. Doporučuju! ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Slovo "neuveritelny" tady opravdu pasuje. Vedle YOU'RE GONNA MISS ME a DEVIL AND DANIEL JOHNSTON dalsi emocionalne silny dokument, ve kterem hudebni talent bojuje se zdanlive neprekonatelnymi zivotnimi strastmi. ()

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách vynikající dokument o frontmanovi kultovní, ale málo komerčně úspěšné kapely Pentagram. Začíná dost děsivě: v prvním záběru Liebling, který je už vlastně jednou nohou v hrobě, filmařům říká, že ještě chvíli přežije, pokud budou chtít. Rozhovory s ním v době, kdy žije jako chodící mrtvola v domě svých rodičů, rozhodně nejsou pro slabší povahy... Pomalu se ale díky zasahu štěstěny dává dohromady, byť je to docela drama - je to snad první hudební dokument, u kterého jsem si hryzal prsty v očekávání, jak to skončí. Nakonec zažije comeback (jak může předpokládat každý, kdo se podíval na diskografii nebo nedávná turné kapely) a je tam na závěr i malý happyend, i když arci takový trochu rozpačitý… Dokument je záživný po dramatické stránce a zároveň je to fascinující portrét talentovaného člověka, který musí bojovat s mnoha démony. Jejich podlední album je prý výborné. ()

Leb_Halabala 

všechny recenze uživatele

Dokument o Bobbym Lieblingovi, zpěvákovi úžasně úžasné kapely Pentagram. Celkem dojemná podívaná. Bobby vypadá půlku filmu na umření, protože to je fet'ák, kterej bydlí u rodičů (asi v 55 letech) a neni schopnej se vzchopit a nebejt chcanka, takže ho podporujou jeho fanoušci. Nutno dodat, že od natočení dokumentu se dal celkem dohromady, udělal s Pentagramem náký to turné a nedávno se vrátil z vězení za napadení svý matky, který musí bejt minimálně 218 let. ()

Reklama

Reklama