Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný pořad v kterém každý týden Martin Dejdar přivítá tříčlennou porotu, která divákům představí žebříček 30 videí na jedno společné téma, například 30 nejerotičtějších scén českého showbusinessu, 30 frajerů českého showbusinessu, 30 trapasů českého showbusinessu, 30 facek a rvaček českého showbusinessu, 30 nejvášnivějších líbaček, 30 nejakčnějších filmových scén, 30 legendárních filmových hlášek a podobně. Uvidíte velmi svižnou hitparádu, s níž zažijete nezapomenutelné okamžiky. Trocha retra, trocha úletů, ale vždy zábavná, kuriózní, kontroverzní témata, kterým každý rozumí a všichni o nich dokážou diskutovat. Každé téma sestaví jiná porota složená z lidí, kteří k němu mají co říct. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výběr z českého showbusinessu našich 30 nej, co díl to jiné téma ( facky, erotické scény atd. ). 30 pozic svižné hitparády, která po chvíli omrzí. Neprofesionální dojem jak od Martina Dejdara, tak i od poroty. / Viděné epizody *3.díly / ( Hodnocení: 2/10 ) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ten pořad se nehodnotí snadno. Je hodně atypický a možná tedy ne příliš lehce přijatelný. První díl představoval jakousi průseč dějinami facek a rvaček v českém filmu. Následně nejlepší scény hodnotila ze svého pohledu trojice erudovaných porotců. To bylo zajímavé, poslechnout si názory dvou herců a jednoho bývalého kaskadéra, který má právě s takovými scénami nejvíce zkušeností. Výběr ukázek, a jejich následný žebříček těch nejlepších, byl takový dost stereotypně podaný a v podstatě ne až tak zajímavý.Asi je to tím, že většina filmů zde patřila k notoricky známým a ukázky vesměs taky, takže k nějakému překvapení nedošlo. Dejdar v roli průvodce pořadu odvedl standard. Nejsem si jistý, jestli si tento pořad řekl o sledování příštího dílu. Aby se vůbec dočkal nějakého příště, a nebyl stáhnutý z vysílání, ještě než se stačil nějakým způsobem prezentovat. 50% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). 30 TOP videí na určité filmové téma| Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 50% (2*) | ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo,další příšerná sračka a to nejspodnější dno televizní zábavy.Dejdar,který se upisuje každé sračce jen pro to,že honí dluhy jako kráva,hosté,které bych nepozval ani do peříčka a přiživování se na české klasice,s minimem vtipu,invence či originality.Další estrádový průjem a další odpad,který skončí po 5 dílech.Tohle se může dít jen v čechách. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

TV čas zaplácaný vykradením filmových archivů s naprosto otřesnými komentáři hostů, kde zazní vtipné repliky typu: Jo, to je klasika, tak to je dobrý atd.... Dalo by se to brát i jako urážka dobrých filmů, ze kterých vyhryzali ukázky. /16. 3. 12./ ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem díl se slavnýma hláškama. Už tak před deseti lety byl na netu oblíbený web meteleskublesku. Teď někdo přijde a založí na tomhle zábavný pořad do hlavního vysílacího času. Navýsost originální. Leckterým formátům na Primě fandím, ale tohle jako je dost průser. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Rád sestavuji různé filmové žebříčky, proto se mi koncepce tohoto pořadu celkem zamlouvá. Zpracování sice pokulhává (např. rádoby vtipné a moudré úvahy porotců), ale i to mi nezabráni dát alespoň průměrné hodnocení. Jako kulisa tento pořad rozhodně ujde. 50% ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Mohl to být pořad, který by ukázal i takovým rejpalům, jako jsem já, že vlastně české filmy jsou dobré. Mohla to být zábavná televizní show, kde bychom zavzpomínali na staré dobré filmy, scénky, herce, ... Ale to by to nesmělo být pojato tak, jak to pojato je. Což o to, Dejdar se na moderátora tohoto druhu pořadu docela i hodí, ale mohl by se krotit, protože co předváděl s Hrachovcovou (jméno po svatbě si nepamatuju a nezajímá mě) v díle s frajery, to bylo napřesdržku. Co je ale hlavním kamenem úrazu? No, kamenem, ona je to spíš taková provázaná lavina kamení. Debilní nebo sto let mrtví herci (a NEherci) se tam totiž navzájem poplácávají po zádech a pějí chválu na každou druhou kravinu, co u nás vznikla. Všechno je geniální, dnes již legendární, nesmrtelné, úžasné a všichni ti lidi jsou i v reálu vtipní, milí, skromní, pohodoví, ... Dobrá, chápu, že se tam nemůžou urážet a házet po kolezích hnojem, ale čeho je moc, toho je přehršle. No a nakonec to zabíjí i gró celého pořadu - scénky. Jak máme zavzpomínat na ty krásné chvíle, když se musí do (optimistickým odhadem) půlhodiny vtěsnat 30 klipů? Ono by to možná šlo, ale to by se musely vynechat tisíckrát opakované ukázky z příček ještě nevyhlášených a scénky by musely být reprezentativní. Bohužel nejsou. A že Olda Nový vyhraje všechny kategorie, to je asi vrcholem všeho. Jen jsem byl v šoku, když včera nevyhrál uměleckou dvojici. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tak po prvním díle super ... další téma bude taky zajímavý. Těšim se PS. Opět něchápu hodnocení některých uživatelů csfd, kteří automaticky dávají odpady. Vzkaz pro ně?: BĚŽTĚ DO PRD*LE!!! ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Jako rebel ohodnotím tento "zábavný" pořad (kdo ví, co se honí hlavou tvůrcům na Primě, když něco takového vymýšlí) už po půl hodině sledování, ačkoliv bych si něco takového při hodnocení filmů nedovolila. Nicméně se obávám, že už se to nebude ubírat zajímavější cestou a kdyby snad ano, tak to tu přepíšu. Neschopnost českých televizí produkovat nové a kvalitní filmy a seriály se odráží v pořadech, které nám servírují - plné vzpomínání na ty "lepší" časy (protože paměť je selektivní, víte). Velké neštěstí je, když se do podobných pořadů zapojují mladí lidé (Kristýna Leichtová), protože pokud i oni rezignovali v pokusu udělat krok vpřed (nebo se alespoň nepřidávat), tak se z tohoto začarovaného kruhu nedostaneme nikdy. Česká 30 je prototyp většiny českých pořadů posledních let. Nudný, nezajímavý, nezábavný, nemožně dlouhý. K ničemu. S takovým postupem bude slovo "český" synonymem těchto negativů. Doufám, že to utnou dřív než za 30 dílů. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Diváka to přímo nezabije, což je relativní úspěch v současném tv menu. Low endové a hodně vyčpělé. 36%. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

K tomuto pořadu jsem přistupoval dosti skepticky a vůbec nic jsem nečekal, ale opak byl pravdou. Dejdar není kvalitní moderátor a mnohdy jsou nekvalitní i jeho hosté, ale tento pořad není o Dejdarovi, či jeho hostech, ale hlavně o scénkách z filmů. Pokud bych hodnotil výsledky a aktéry tak jsme někde u odpadu, ale pokud budu hodnotit výběry scének a nápad tak jsme zase někde u 4* a tudíž jdu na průměrné 3z5. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za trochu něco originálního. Jinak se Martin Dejdar choval jako poleno a většina jeho otázek či poznámek na hosty byla dost mimo. ()

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad by se kvalitou hodil přímo na TV Nova. Naprosto nevyužitý nápad, který mě přestal bavit asi po pěti minutách.. To vážně někoho zajímá 30 českých rvaček? Další z propadáků TV Prima.. Škoda. 7% ()

Reklama

Reklama