Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný pořad v kterém každý týden Martin Dejdar přivítá tříčlennou porotu, která divákům představí žebříček 30 videí na jedno společné téma, například 30 nejerotičtějších scén českého showbusinessu, 30 frajerů českého showbusinessu, 30 trapasů českého showbusinessu, 30 facek a rvaček českého showbusinessu, 30 nejvášnivějších líbaček, 30 nejakčnějších filmových scén, 30 legendárních filmových hlášek a podobně. Uvidíte velmi svižnou hitparádu, s níž zažijete nezapomenutelné okamžiky. Trocha retra, trocha úletů, ale vždy zábavná, kuriózní, kontroverzní témata, kterým každý rozumí a všichni o nich dokážou diskutovat. Každé téma sestaví jiná porota složená z lidí, kteří k němu mají co říct. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Jako rebel ohodnotím tento "zábavný" pořad (kdo ví, co se honí hlavou tvůrcům na Primě, když něco takového vymýšlí) už po půl hodině sledování, ačkoliv bych si něco takového při hodnocení filmů nedovolila. Nicméně se obávám, že už se to nebude ubírat zajímavější cestou a kdyby snad ano, tak to tu přepíšu. Neschopnost českých televizí produkovat nové a kvalitní filmy a seriály se odráží v pořadech, které nám servírují - plné vzpomínání na ty "lepší" časy (protože paměť je selektivní, víte). Velké neštěstí je, když se do podobných pořadů zapojují mladí lidé (Kristýna Leichtová), protože pokud i oni rezignovali v pokusu udělat krok vpřed (nebo se alespoň nepřidávat), tak se z tohoto začarovaného kruhu nedostaneme nikdy. Česká 30 je prototyp většiny českých pořadů posledních let. Nudný, nezajímavý, nezábavný, nemožně dlouhý. K ničemu. S takovým postupem bude slovo "český" synonymem těchto negativů. Doufám, že to utnou dřív než za 30 dílů. ()

rhiannon 

všechny recenze uživatele

Když jsem pořad zaregistrovala, byla jsem na něj docela zvědavá. Pustila jsem si díl o nejlepších pohádkách - strojené chování a mdlé komentáře bych snad ještě přežila, ale to, že rádobyherečky jako paní Kuklová či Laurinová (nebo kdo to tam hodnotil) prosadily do nejlepší třicítky díla "ostudy českých pohádek" Trošky, mi chuť ke sledování jiných dílů rychle sebralo. Hanba vám. Jedna hvězda za nápad, byť nepovedeně realizovaný. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo,další příšerná sračka a to nejspodnější dno televizní zábavy.Dejdar,který se upisuje každé sračce jen pro to,že honí dluhy jako kráva,hosté,které bych nepozval ani do peříčka a přiživování se na české klasice,s minimem vtipu,invence či originality.Další estrádový průjem a další odpad,který skončí po 5 dílech.Tohle se může dít jen v čechách. ()

papinak 

všechny recenze uživatele

Totálně zpackanej nápad, který zabíjí naprostá neschopnost tvůrců jakkoliv zaujmout. Nebo snad někoho baví koukat na notoricky známé scény a poslouchat k nim naprosto nudný a nezáživný komentář hostů, popřípadě nezajímavé informace, které jsou u každé ukázky odříkávány? Bohužel to nezachraňují ani vstupy mezi jednotlivými ukázkami, které jsou jen o něco málo nudnější. Hodnotím pouze první díl, takže to může být i špatným výběrem hostů, ale tomuto pořadu už šanci nedám. Jedna hvězda je pouze za filmové ukázky. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

K tomuto pořadu jsem přistupoval dosti skepticky a vůbec nic jsem nečekal, ale opak byl pravdou. Dejdar není kvalitní moderátor a mnohdy jsou nekvalitní i jeho hosté, ale tento pořad není o Dejdarovi, či jeho hostech, ale hlavně o scénkách z filmů. Pokud bych hodnotil výsledky a aktéry tak jsme někde u odpadu, ale pokud budu hodnotit výběry scének a nápad tak jsme zase někde u 4* a tudíž jdu na průměrné 3z5. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama