Reklama

Reklama

Dakchigo kkotminnam baendeu

(seriál)
  • Jižní Korea 닥치고 꽃미남밴드 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál o ťažkom rozhodnutí. Čo je dôležitejšie: dodržať pomyselný sľub priateľstva alebo ísť za svojou láskou? Šiesti výborní priatelia si počas strednej školy založili hudobnú skupinu "Eye Purification". Členovia skupiny však neberú okrem hudby nič vážne, do školy sa im chodiť nechce a študovať už vôbec nie.  Jedného dňa spôsobia bitku a na druhý deň sú jednotliví členovia rozdelení do rozličných škôl. Byung-Hee, spevák skupiny, sa zaľúbi do dievčaťa Im Soo Ah a hľadá príležitosť, ako si získať jej srdce. Lenže v škole, do ktorej Soo Ah chodí, funguje konkurenčná skupina "Strawberry fields" a ich líder je do Soo Ah tiež zaľúbený. Skupiny sa začnú silno nenávidieť, ale všetko skomplikuje smrteľná nehoda. Byung-Hee pri nehode zomrie a lídrom skupiny sa stane jeho najlepší kamarát Kwon Ji-Hyuk. Ten sa o všetkých snaží čo najlepšie starať a túži sa stať Soo-Ahniným kamarátom a dávať na ňu pozor. Netuší, že počas toho sa do nej bláznivo zaľúbi, a bude si musieť vyberať medzi priateľstvom a láskou. (Eawy)

(více)

Recenze (8)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Bez přemýšlení zatím nejhorší korejské dorama, které jsem viděla. Herecké obsazení mi nebylo sympatické, hudba mě moc neoslovila a příběh byl dost depresivní. Ne moc příjemná atmosféra a roztřepaná kamera mi bránila dostat se do děje. Jediný důvod, proč jsem se dodívala do konce, byly titulky od KatySchky. 2* ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Parta průšvihářů ze střední má svou kapelu a sní o tom, že jednou prorazí. A světe div se, díky vystoupení na soutěžním festivalu to i vypadá, že by se mohlo zadařit. Jenže... Vcelku obyčejný seriál, s trochu překvapivým začátkem a koncem, zato ten střed - škoda mluvit. Co se hudby týče, ačkoliv se chlapci tváří strašně drsně, jedná se o K-pop se vším co k tomu patří, to jest primitivní melodie, ještě horší text a přesto určitá míra podvědomé "vlezlosti", kdy člověk zjišťuje, že si tu písničku brouká, aniž by se mu vlastně líbila (v mém případě je to ovšem spíš Wake up, než titulní Jaywalking). Paradoxně tak v této kategorii u mě vítězí Kim Ye Rim se svým úžasným hlasem - škoda že toho nezpívala víc než dva songy. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct 'příběh o síle přátelství, hledání sebe sama a dospívání'. Přátelství - to ano, s tím zbytkem už to tak jisté není, i když se to tak tváří. Kapelu jsem měla ráda, kluci by mi byli sympatičtí a skrz ty jejich útrapy mi jich bylo líto, ale celou dobu se nechávali táhnout proudem čekajíc, kam je to vyplaví. Ta poslední epizoda to nezmění, přestože konec se mi ve své podstatě líbil. Při sledování jsem měla celou dobu pocit, že se tam vlastně nic neděje, jen na konci dílu se objeví zvrat v podobě cliffhangeru. Tak jsem vcelku bez většího zájmu prošla několika díly (po zajímavém začátku a před zdařilým koncem) a pak s nadějí na zásadní změnu pustila další díl, který proběhl úplně stejně jako ten předchozí. Radši bych sledovala víc do hloubky problémy kapely, než romantickou linku, o které se častěji mluvilo, než že by tam opravdu byla. Hudba byla příjemně vlezlá, až jsem začala přemýšlet, že bych si jí přidala do playlistu. Po dokončení posledního dílu o této rockové kapele se mi jen vtírá neodbytná myšlenka: "Co by v Korei řekli třeba na takový Kabáty...?" ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Proč koukat? Jednoduše Sung Joon a nádherná hudba! Kim Myung-Soo (L) a charisma Lee Min-Ki, díky nemuž byly první díly dokonalé. Taky protože Bo-ah Jo nemůže být roztomilejší. Ačkoliv je to zezačátku trošku zmatené, stojí to za to. Jen mě mrzí, že jsme to tak rychle shlédla. Těším se, až na vás budu koukat znova. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavilo mě to. I když důvod, proč jsem doramu dokoukal, byl Sung Joon, tak ani ostatní kluci z kapely nedělali jen křoví. Na to, že se jedná o hudební záležitost, tak kromě písničky Jaywalking mě hudba moc neoslovila. Podruhé si sice už tenhle kousek nepustím, ale všem, kterým příběh z hudebního prostředí dělá dobře, doporučuji k přidání do watchlistu - 3* (7/10) ()

BPetra 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě bavily asi první díly, hlavně díky dokonalýmu Lee Min Ki a jeho naprosto ujetýmu charakteru. Pár dalších dílů zase bylo zajímavé sledovat, jak se kluci vyrovnávali s jednou tragickou událostí... a pak už to byla naprostá nuda. Hodně lidí z tohohle seriálu bylo nadšených, ale na mě to nějak nezapůsobilo. Jinak hudba byla super, ale jak říkám - příběh nic moc :( ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že to bolo úplne zlé. Mňa to vtiahlo do deja a veľkú časť seriálu som tŕpla, ako z toho všetkého vyviaznu. Páčilo sa mi, že herci ovládali svoje nástroje a ich herecké výkony neboli mdlé, hudba všetko pekne dokreslila. Takže, pokiaľ ste fanúšikovia či už niektorého z hercov, alebo hudby, choďte kľudne do toho. Nebudete sklamaní. ()

Reklama

Reklama