Reklama

Reklama

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
julyberda

julyberda (hodnocení, recenze)

Netuší někdo, kde by se dala sehnat nahrávka tohoto muzikálu s Donnou Murphy v roli čarodějnice?

 (hodnocení, recenze)

Deppova role v něm je není ani pětiminutová, což je na jméno na plakátech už dost velká drzost.

Aileenka

Aileenka (hodnocení, recenze)

No takový nesmysl jsem dlouho neviděla. Připadalo mi jako by člověk, co psal scénář, to prostě v půlce utnul a řekl konec. Ten děj byl divně rozkouskovaný nedotažený a bylo tam spousta zbytečností které s příběhem neměli skoro nic společného. No jako kostýmy hudba herci super ale jinak pěkná blbost fakt.....

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

Prošustrovat takovej potenciál a takové herce... Jsem jedinej komu přijde, že je ten formát tak 20 let za zenitem.... opravdu mi to sedělo na filmy co se točilo, tak před dvaceti a více lety... taková škoda tolik jsem se na to těšil... ale víc než hvězda tomu snad dát ani nejde

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Uživatel peiton smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Patw

A co když pojedu na výlet do zahraničí a uvidím to? Jako tenkrát jsem viděl v kině REC 3 .. 

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak ono se to hlasování dá otevřít i jen pro zahraniční uživatele a to by klidně už csfd mohlo udělat. U nás už to také je v kině a csfd už kolikrát otevřelo možnost hlasování pro zahraniční uživatele. Ale pochybuji, že to otevřou hned a všem jen proto, že film leaknul.

na příspěvěk reagoval Pilda17

JohnX

JohnX (hodnocení, recenze)

Teda jako muzikál mě to moc nenadchlo. A asi bych se ani nezlobil, kdyby to skončilo v té půlce. Jinak proč nejde hlasovat?

na příspěvěk reagoval AduskaV

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Celkem svižně se tam zbavovali postav. Až mně to občas překvapilo. No víceméně 3 dámy odpraveny během tak 10 minut filmu :)

Acinore

Acinore (hodnocení, recenze)

Pěveckej výkon Karkulky mě dodnes straší ve snech...kde tuhle holku sebrali...

na příspěvěk reagoval Bali10

Acinore

Acinore (hodnocení, recenze)

Patw

Přesně tak, byla to hrůza :D jak Tři bratři po americku :D :D kdyby nezpívali, super pohádka, ale takhle....a Depp jako vlk tomu nasadil korunu, tfuj.

Acinore

Acinore (hodnocení, recenze)

Halo haloooo, šlo by už povolit hodnocení?? Komu tady musí člověk napsat? :D

na příspěvěk reagoval runner85

AduskaV

AduskaV (hodnocení, recenze)

Patw

O tom, že nemůžeš vyjádřit svůj názor jsem nic neřekla. Jen hodnotím slušnost projevu a trocha toho přemýšlení...

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

moviefilm

A vidíš.. a stále si myslím, že prostě pěvecky to bylo hrozné. Prostě mi to po té pěvecké stránce nesedlo. Dějově je to perfektní, film se mi líbil až na ten zpěv.. to mi nikdo nevyvrátí - asi jako já nikomu nevyvrátím názor tak ho nikdo nevyvrátí mě. Tak nějak si říkám, jak by to vypadalo, kdyby to nebyl muzikál ale prostě jen hraný film.

moviefilm

moviefilm (hodnocení, recenze)

Patw

Meryl Streep spievať vie, o tom asi nebudeme debatovať (Mamm Mia a iné jeje role o tom svedčia). Johnny Depp svoje piesne skôr uhrá, ako uspieva, ale do tejto malej úlohy to hádam aj pasovalo. James Corden (ktorý bol podľa mňa najslabší z hľadiska spevu) hral na West End v muzikále má na svojom konte aj singel, čo sú podľa mňa celkom objektívne činitele, že spievať vie (aj keď laik ako ja by povedal, že mi len nevadil). Anna Kendrick začínala svoju kariéru v broadwayských muzikáloch, tiež naspievala niekoľko piesní, dokonca sama tuším nejakú zložila. Emily Blunt, Chris Pine a Billy Magnussen sú z hlavných úloh jediní, kto nemal predtým žiadne skúsenosti so spevom. Mackenzie Mauzy spievať nevie, okej (https://www.youtube.com/watch?v=vm8DXfujLwM). Ale tiež mi tu nejak výrazne neprekážala. Tammy Blanchard je rovnako uznávaná broadwayská herečka, Christine Baranski tiež hrala v niekoľkých divadelných aj filmových muzikáloch (Mamma Mia, Chicago), Pre Tracey Ullman to tiež nie je prvý muzikál. Lilla Crawford hrala Annie v rovnomernom muzikále na Broadwayi a Daniel Huttlestone hral v divadelnom Oliverovi! a vo filmovom Les Misérables. Po tomto stručnom prehľade si ja naozaj nemyslím, že by si maestro Sondheim vyberal mená. A čo sa týka Blunt, Magnussena a Pinea, myslím, že sa svojich piesní zhostili skvele (aj keď Magnussen nijako výrazne)... 

na příspěvěk reagoval Patw

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

AduskaV

Pche jsem ani jednou neřekl, takže o pche výroky nejde a navíc tohle je DISKUZE. Takže mi neříkej, že jen protože tu netvrdím to stejné, co ty na neteču z toho, tak hned nemůžu mít svůj vlastní názor. Mistr Sonheim si prostě vybral jména. Jsou herci co umějí mnohem líp zpívat ale přesto ve filmu nejsou protože to nejsou Hollywoodská Ačka nebo aktuální trendy. Pro mě za mě mohl do filmu obsadit jen muzikálové hvězdy... neříkal jsem, že by se mi to nelíbilo a já u toho trpěl, ale rozhodně nebudu tvrdit, že vybral skvěle protože je jasné, že se tu hrálo na jména která přílákají. Asi těžko by někdo šel do kina na film s Shuverem (ano to jsem si vymyslel) jen proto, že je to slavný Brodwayský zpěvák.

na příspěvěk reagoval moviefilm, AduskaV

Související novinky

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

27.11.2021

Svět hudby přišel o jeden z velkých talentů. Ve svém domě v americkém Roxbury včera zemřel oceňovaný textař a hudební skladatel Stephen Sondheim. Médiím zprávu předal umělcův právní zástupce.… (více)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

19.07.2013

Původně si měl v hvězdně obsazeném pohádkovém muzikálu Into the Woods od Disneye zahrát jednoho z princů, ale nakonec před komerční jistotou upřednostnil dva menší, ale ambicióznější projekty. Prvním… (více)

Reklama

Reklama