Reklama

Reklama

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. (Falcon)

(více)

Diskuze

AduskaV

AduskaV (hodnocení, recenze)

Patw

Každý máme asi odlišné nervové přenosy zvuku. Ale pokud jsi až takový hudební expert, že tvrdíš, že si sám mistr Sonheim, který měl na výběr ze všech žijících herců, vybral špatně, tak to z tvého pohledu není moc profesionální. Takže výroky typu "pche" si příště nechávej radši pro sebe.

na příspěvěk reagoval Patw

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

runner85 , AduskaV

Tak Hugh rozhodně se svou praxí i Brodwayského pěvce zpívá líp jak Emily, která nebyla špatná, ale už horší Anny. Pche.. co kecám.. všichni tam zpívali jak kdyby měli jen jednu hodinu zpěvu.. i když princům by nepomohlo hodin ani padesát. Jak už jsem psal - jde jen o jména a tvářičky... ale na tom se muzikál nedá postavit, když tam zpěv hraje klíčovou roli. Hudbu, ačkoliv skvělá to nezachrání, když do ní všichni zpívají a příběh taky ne - ačkoliv i ten je nad míru povedený.

na příspěvěk reagoval runner85, AduskaV

AduskaV

AduskaV (hodnocení, recenze)

runner85

Hlavně neposlouchej soundtrack. Já tu chybu udělala, takže jsem film vlastně znala dříve, než mě mohl pohltit. A jelikož tam mluveného slova moc není, tak se jedná opravdu čistě o hudbu, která v překladu nevyzní tak hezky :)

na příspěvěk reagoval runner85

AduskaV

AduskaV (hodnocení, recenze)

Tak tohle je vážně dokonalost. Zatím nedokážu plně posoudit kvalitu děje, ale hudba a hlavně Meryl, to je prostě něco úžasného. Každý herec má jisté chování těla a mimiku, ale Meryl opět dokázala vytvořit něco jiného a je to až tak skvělé, že si troufám tvrdit, že mluvíme o Oscaru....přece nemůže soutěžit se stále nedokonalými mladými herečkami jako Keira, Emma Stone....atd. které budou zřejmě nominovány též. 

na příspěvěk reagoval runner85

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Stále se tam zpívá od začátku do konce. Mluvených slov je tam vážně málo. Meryl je opět excelentní, čarodějnici hraje dokonale pomateně. Jediné, co mi na tom opravdu vadí je, že prostě obsadili herce - s hezkou tváří, co přilákají - ale zpívat tedy neumí. :/

na příspěvěk reagoval Acinore

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

runner85

Byla to "jen" nová česká inscenace v Holešovicích, ale jo... byl. :) Nicméně na YT jsou k nalezení i super zahraniční záznamy.

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

runner85

Moulin Rouge mi tak moc uzpívaný nepřišlo, ale už je to docela dlouho, co jsem to viděl naposled.

A Fantoma jsem viděl jen v divadle, a tam je to trošičku jiný kafe obecně.

na příspěvěk reagoval runner85

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

pri Les Miserables to veru aj mňa chvíľami otravovalo, ale pri tých zvyšných mi to nevadilo :) a pevne dúfam,že tu to bude tiež fajn :)

na příspěvěk reagoval Thomick

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

runner85

Jojo, vypadá to tak... a malinko se toho bojim, když mě přesně to samý docela dost otravovalo při Les Miserables. Snad to tady ukormidlujou přece jen elegantnějc. :)

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

ja si tiez pockam asi na HD, ale hlavne skrz 5.1 zvuk, kedze je to muzikal :)

Související novinky

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

27.11.2021

Svět hudby přišel o jeden z velkých talentů. Ve svém domě v americkém Roxbury včera zemřel oceňovaný textař a hudební skladatel Stephen Sondheim. Médiím zprávu předal umělcův právní zástupce.… (více)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

19.07.2013

Původně si měl v hvězdně obsazeném pohádkovém muzikálu Into the Woods od Disneye zahrát jednoho z princů, ale nakonec před komerční jistotou upřednostnil dva menší, ale ambicióznější projekty. Prvním… (více)

Reklama

Reklama