Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Laura (Scarlett Alice Johnson) má po maturitě. Na párty se opije a vyspí se s cizím klukem, Jamiem (Sean Verey). Oba se už nemají znovu potkat. Jenže budou muset, protože Laura zjišťuje, že je těhotná. Co na to bude říkat nastávající otec Jamie? A co Laura, až zjistí, že je Jamie o pár let mladší než ona? (niceholka)

Recenze (2)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom doopravdy zraje a nakonec tomu teda druhou sérii možná taky dám. Sice dál platí, že vztah dvou osob, co si jednou omylem zadělali na děcko a dál sebou vzájemně pohrdaj, asi tak stokrát líp zpracovali v Gavin & Stacey ... ovšem něco se Pramface upřít nedá. --- Alespoň v pozdější fázi první řady totiž na teen úrovni docela pěkně vykresluje všechny ty specifický nesnesitelnosti, co snad musí důvěrně znát naprosto každej, kdo se někdy delší dobu pohyboval ve společnosti dospělý těhule - ať už má jít o mámu, tetu, kohokoliv. Čili Pramface v podstatě nabízí takový lehce depresivní poselství, že těhotenství ženský mění bez nejmenšího ohledu na věk. --- Nicméně kdybych měl úhledně oddělit plevy od zrna a zhodnotit čistě humornou složku - tam věru neni o co stát. Jedná se o dost vypsychlou zábavu na čele s afektovanou (a věčně přehrávající) kozou, jednim tuctovym budižkničemou a vyloženě votravnym latentnim homosexuálem Mikem. Snad jen ten casting dospělejch se povedl. --- "Orphans are going to die because you want sex!!" (Jediná opravdu dobře napsaná teen postava, tahleta Beth.) ()

SeldomSeen 

všechny recenze uživatele

Sitkomová verze populárního TV pořadu Teenage Mom možná nepřekvapí zápletkou a jejím vývojem, potěší však v detailech (např. třídní rozdíly rodinného zázemí obou hlavních protagonistů). Hlavně ovšem umně balancuje mezi realističností a dramaturgickými požadavky žánru rodinného seriálu, tzn. že hrdinové jsou zároveň dost "skuteční", abyste jim věřili (povětšinou), a dost "televizní", aby udrželi zápletku, která má spíše předpoklady drásavého sociálního dramatu, ve vodách lehké zábavy. Uvažoval jsem spíš o třech hvězdách (některé vedlejší postavy jsou přece jen až příliš schematické a klišovité), ale rada do života, kterou v kritický okamžik (6. epizoda) hlavní hrdina dostane od svého otce, do té doby zdánlivě nejprostší a nejtupější postavy široko daleko, sama o sobě zajistila vyšší hodnocení... ()

Reklama

Reklama