Reklama

Reklama

Nezkrocená Čína s Nigelem Marvenem

(seriál)
  • Česko Nespoutaná Čína s Nigelem Marvenem (více)
Velká Británie, 2011, 6x50 min

Kamera:

Simon Wagen

Hrají:

Nigel Marven
(další profese)

Obsahy(1)

Čína se rozkládá na téměř deseti milionech kilometrů čtverečních. Je čtvrtou největší zemí na světě a jednou z nejrozmanitějších. Pokrývá téměř sedm procent zemského povrchu a její krajina s pastvinami, horami a džunglemi je rozlehlá, různorodá a působivá. Na severu se vyskytují sobi a na jihu sloni. Počet obyvatel dosahuje 1,5 miliardy, takže se dá hovořit o přelidnění. V tomto seriálu se však ochránce divoké zvěře a dobrodruh Nigel Marven ocitne v zapadlých koutech Číny. Zcela poprvé představí na obrazovkách doposud neznámé tvory, scenérie a zvyky, od tropických klenotů a tibetských pokladů po úrodné pastviny a bambusové lesy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nigel Marven je v současné době, jedním z nejlepších seriálových průvodců(minimálně se mi zamlouvá jeho způsob prezentace) po krásách i tajích divoké přírody a i přes občas trošku roztřepanou kameru, se jedná o velice kvalitní dokument. 85 % ()

Triceratops 

všechny recenze uživatele

Velice pěkně natočený dokumentární seriál, Nigel Marven je má vždycky výborné. Nádherné záběry divokých zvířat, i pozoruhodné informace. Paráda, největší počet hvězdiček... ()

Reklama

Reklama