Reklama

Reklama

Má pekelná kočka

(seriál)
  • Česko Moje kočka z pekla (více)

Obsahy(1)

Odborník na kočky Jackson Galaxy pomáhá rodinám napravit jejich divoké společníky, od bláznivých koček, které rozbíjejí lidské vztahy, po ty, díky nimž majitelé končí v nemocnici. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

black8 

všechny recenze uživatele

Must see pre všetkých, čo žijú s mačkami. Recepty na vyriešenie problémov s týmito šarmantnými tvormi sú jednoduché a opakujú sa v každom diele: hrajte sa s nimi, kryté záchody sú na hovno, keď chcete mačku upokojiť, žmurkajte na ňu a najlepší zbližovací prostriedok pre znepriatelené mačky je jedlo. Viac vám povie Jackson Galaxy. ()

ric 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale po pár dílech si všimnete, že majitelé koček si za to můžou většinou sami a tak chudák Jackson řeší vícekrát v podstatě to samé. Scéna v jednom díle, kterou nemůžu ještě teď rozdýchat: Rádoby matka: "Buď se to s tou kočkou vyřeší, nebo se s kočkou odstěhuju od manžela a (malých) dětí". ()

Reklama

POciSEM odpad!

všechny recenze uživatele

Neexistuje kočka která by se něco odnaučila nebo naučila kvůly hodným lidem u kterých jenom žere,sere a válí se.Proto vždycky přepnu na jinej kanál když se v bedně objeví to vyžraný plešatý prase co mudruje a předpovídá jak se zrovna ta či ona kočičta bude chovat.S jednim velkym střihem se mu to vždycky povede ale to bych uměl taky.Vlastně ne,s každou agresivní kočkou bych byl hotovej během 5ti veteřin.Jeho psí protějšek Cézar Milan sice taky neni žádnej můj oblíbenec ale aspoň přizná že si neví rady když je nějakej čokl totální magor.Tahle bečka ne,ta umí zázračně uzdravit a usmířit i lidi svojí jedinečnou schopností upreně a démonicky čumět.To asi jenom mě přijde že čumí jak když tlačí na hajzlíku. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Chyba nebývá na straně zvířete, ale na straně lidí. Jako majitelka kočky vím, že pokusit se vycvičit kočku jako psa bývá nadlidský výkon, ale ne nemožný. Velmi ráda přirovnávám výchovu kočky k výchově dítěte. Má svoji hlavu a pokud nevíte co s ní, nechte vykastrovat kočku i sebe a svět bude ušetřen dalších pitomců. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Existence podobných bizarních formátů zvyšuje moji narůstající únavu ze současné televizní produkce, které podle mě došel dech už dávno, protože každý další pokus zaujmout pozornost diváka na mě působí čím dál víc odpudivě - a především nekonečně zbytečně. Proč bych měl koukat na takovou kravinu? Neexistuje jediný důvod - sledovat to chvíli snad může být zajímavé - pokud na to náhodou narazíte mezi znuděným přepínáním bídnou nabídkou českých televizí - ale velice rychle se dostavuje nekonečná nuda a sílící přesvědčení, že je potřeba přepnout na něco jiného, anebo dokonce se televize zcela zbavit, aniž by se člověk o něco připravil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama