Reklama

Reklama

Má pekelná kočka

(seriál)
  • Česko Moje kočka z pekla (více)

Obsahy(1)

Odborník na kočky Jackson Galaxy pomáhá rodinám napravit jejich divoké společníky, od bláznivých koček, které rozbíjejí lidské vztahy, po ty, díky nimž majitelé končí v nemocnici. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých mačkách som mala naozaj pocit, že ich na zem poslal samotný diabol. A kto by to bol povedal, že taký veľký urastený pokérovaný chlapisko vie z diabolskej mačky "vykúzliť" rozkošné prítulné koťátko.. Ja osobne pri prvom pohľade na neho by som si povedala, či ide o vtip, pretože toho kočkonátora by som si predstavila skôr ako dákeho nerda... ale tak ten chlapisko predsa vzbudzuje väčší rešpekt a možno to funguje aj na mačky. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju kočičky, takže tenhle pořad si mě rychle získal. Když jsem viděla první díl, bála jsem se, že Jackson nebude říkat majitelům koček, když bude chyba na jejich straně, co dělají špatně. Naštěstí byl opak pravdou. Je to správnej chlap, který řekne, co je špatně, je slušný a přitom servítky si nebere. A jakým způsobem dokáže ukočírovat opravdu ty ďábelské číči je fakt neuvěřitelné... Nebo spíš je to uvěřitelné a říkám si, že ty majitele to nenapadne (protože ke svým kočkám se chovám stejně, jak je to on učí), ale je prostě potřeba aby jim to někdo ukázal a naučil je, jak si kočku vlastně vychovat v mazlíčka. Super pořad. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kočky sice moc nemusím, ale tento televizní pořad se mi líbí. Sice kdyby Jackson Galaxy se svou visáží zazvonil u mých dveří, tak bych si myslel, že si ze mě někdo přišel udělat prdel, ale je vidět, že ve svém oboru je opravdu machr. Viděl jsem jenom pár dílů, ale i to stačilo, abych se přesvědčil, že někteří lidi by měli mít zakázáno pořizovat si domácí zvířata. Pokud se totiž majitelé bojí vlastních domácích mazlíčků, je to špatně a někteří aktéři by měli dostat pořádně přes držku. Chudáci kočky. Naštěstí se pro ně Galaxy snaží najít vždy to nejlepší… ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

I nám sa okolo rodinného domu motá jeden zástupca živočíšneho druhu felis catus. Nie je to žiadna pekelná kočka, ale prítulný a zvedavý mladý kocúr. Behá po záhrade, vyhrieva sa na terase, vysedáva v altánku... Mravčí, mňavká, stále by sa rád hral... Je to roztomilý zver, ktorého sme si obľúbili a pravidelne ho kŕmime. Neprejavili sa doposiaľ u neho žiadne divoké nálady či dokonca agresie ako u kočiek v tejto americkej zvieracej reality show. Ak by náhodou ku tomu v budúcnosti došlo (o čom silne pochybujem), tak budem vďaka odborníkovi na kocúriu psychiku Jacksonovi Galaxy vedieť ako sa ku tomu postaviť. *** ()

ric 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale po pár dílech si všimnete, že majitelé koček si za to můžou většinou sami a tak chudák Jackson řeší vícekrát v podstatě to samé. Scéna v jednom díle, kterou nemůžu ještě teď rozdýchat: Rádoby matka: "Buď se to s tou kočkou vyřeší, nebo se s kočkou odstěhuju od manžela a (malých) dětí". ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama