Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slovenská hudební anketa, ve které se ohlašují vítězové notoricky známých kategorií jako je nejlepší zpěvák, zpěvačka či kapela, ale třeba také nejlepší hudební web kapely nebo interpreta. V roce 2012 se uskutečnil již 14. ročník. (Paity)

Recenze (6)

jhrasko odpad!

všechny recenze uživatele

Najhoršia možná alternatíva na nedeľnajší večer, čakajúc na noc oscarovú. EGOm zaplavená televízna obrazovka. Ach jaj, teda JOJ. Absolútne nepochopenie. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Komerčná zábavka, ktorá mala ďaleko od kvality. Výhercami sú vždy ľudia, ktorí sú čo najviac komerční a lojálny k daným médiám. Samé protežovanie mainstreamových ľudí, takzvaných mediálnych hviezd, všade samá reklama, škriekajúce deti, ktorým podľa mňa aj za to platia, samé vulgarizmy a nahota, pózerstvo, skrátka nechutný odpad. Navyše to bolo tentokrát na televízii JOJ mimoriadne nechutné a vulgárne a daná televízia si nacvičenými tam vyslovenými slovami dvíhala jej ego. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Ta slovenská mutace našehos Slavíka mi nepřijde až taková přeplácaná a navíc místy i dokonce zábavná. ()

3dgeorge 

všechny recenze uživatele

Zábavné, vtipné, moderné... i keď víťazov nie je dôvod komentovať... (každý by si tam vedel predstaviť iného) ale na to aby sa človek v nedeľu večer zasmial a pobavil to úplne stačilo a tým bola myslím úloha splnená. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nevím na co jsou zvyklí kolegové ze Slovenska, ale v porovnání s českým ptákem, byl tento o několik úrovní výše. Mladé, živé, vtipné, líbilo se mi podium, dobře vymyšlené spoty na Hit roku a celkový přístup učinkujících k večeru. Důkaz, že předávání nějakých cen nemusí vypadat erárně a nudně. ()

Reklama

Reklama