Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...
Brzy po tomto prvním setkání potká muž jinou osobu - mladou ženu s batohem, která má namířeno do Barcelony. Nabídne jí svezení, aniž by měl tušení, že se kdysi znali. Později se jim podaří spojit se a vzpomínat na ten nejromantičtější a nejněžnější den jejich dětství ... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Souhlasím níže s Ryuuhei "Tak jsem zasedl k tomuto filmu s tím, „že to bude asi blbost, ale stejně nemám nic lepšího na práci“. A opět se ukázalo, že takovýto slepý tip bývá trefou do černého". U mě tedy jen 3* , lépe 3,5 a 70%. Prolínání dvou dějových linií docela sedne, mladí herci jsou skvělí, smutná pointa bolí. Vlastně dvojitá, neboť chlápek v autě je Oskar, starší brácha tragicky zemřelého mladíka na prázdninách. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No sice na takový náhody absolutně nevěřím, ale co už, díky ní jsem dostal krásný příběj, který nejen hlavního hrdinu dostal dětství, ale i mě a bylo to fakt nádherný. Dětství bez mobilu, bez sociálních sítí, bez ekonomického dělení lidí za to s odřeninama, lumpárnáma, partou reálných kamarádů. reálných prvních neškodných lásek. Ou, film mě v jednu chvíli dal tvrdý hák na srdce a v zápětí ho něžně pohladil. ()

Reklama

Koral11 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem jednou náhodně viděla v televizi a velmi se mi líbil. O přátelství jedné dětské party a jejich letním dobrodružství.. a samozřejmě i o prvních dětských láskách. Španělsko jako země se mi moc líbí, prostředí a příroda zde ve filmu je krásná. :) Na konci ukápla nejedna slza. A jako tečka na konec krásná hudba Forever Young. To by asi občas chtěl být každý..ale čas se nezastaví. :) ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu rozpačitý,kdy jsem to pomalu vzdal a chtěl vypnout,protože to vypadá na hodně dětskou dramtickou sondu někde na prázdninách.Postupem času jsem tomu přišel na chuť a díky tomu,že film má dvojí dějovou linku,tak to začíná i zajímat.Ze začátku mně bylo škoda,že současná dějová linka je tak krátká.Bohužel zde se toho moc nedozvíte a jen tak plyne čas na to,aby se příběh odehrával hlavně v minulosti jako malé děti.Síla snímku stojí na tom,že tohle jsou prázdniny.Není tu žádná vata ani žádný dechberoucí momenty,kromě jednoho smutnýho,který je hodně velkým překvapením a ještě si diváka chce nechat u filmu,aby se právě přetavil v to,kdo to vlastně v tom voze je.Sice zde ty jména uslyšíte,ale když ne jako já,tak překvapeni budete.Není to určitě drama film,který by šel až na kost.Nějaký vysvětlení ani nehledejte a neptejte se proč.Možná právě v tý jednoduchosti příběhu je ta síla.75% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zasedl k tomuto filmu s tím, „že to bude asi blbost, ale stejně nemám nic lepšího na práci“. A opět se ukázalo, že takovýto slepý tip bývá trefou do černého. Na Španělskou produkci překvapivý nadstandard. Příběh podán citlivě a emotivně. Prostředí úžasné - prostě Španělské vnitrozemí. A konečné propojení dvou časových linek docela nečekané. Zkrátka, celých 100 minut mě udrželo v pozornosti a vtáhlo svou neobyčejnou atmosférou. A to podkreslení osmdesátkovou hudbou? Výtečné. Jen rozjezd byl slabší a nejistější. 90% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama