Reklama

Reklama

Cesty k úspěchu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2012, 5 min

Účinkují:

Marek Vašut

Obsahy(1)

Nechte se inspirovat úspěšnými českými i moravskými podnikateli. Uvádí Marek Vašut (5 min) (Premiéra) (oficiální text distributora)

Recenze (17)

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

"Máte ráda svou šéfovou?" "Mám. Dáva nám totiž hodně čokolády." Prozradila nám sekretéřka Lenka v kouzelném triku od Argemy. Lenka pracuje ve zverimexu už 60 let a nemůže si svou novou nadřízenou Mirku vynachválit. Nejenže přinesla na pracoviště spousta té pozitivní energie, ale především vysvětlila veškerému personálu, že á propos vykonávají akatalepsisticky altruistickou práci vůči našim animálním přátelům. Obdivuhodné bylo také to, jak zaintegrovala Milana do pracovní aktivizace. Milan, starý mládenec, měl ad nauseum problém s alkoholem, ale humnánní přistup empatické Mirky mu změnil takřka celý causa vivendy. K tomu všemu publikem adorovaný Marek Vašut. Spektakulární pořad. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Typický telepíárový hnus jako hra na úspěch, prvoplánově stupidní tak, že si našinec až říká, co to je za ubožáky, že stojí o takovou onanistickou prezentaci... A já myslel Marku, že je to placený?!? . . . A poradíte vy šibalský úspěšníku takhle privátně stádu, jak se umí parazitní čudlárna úspěšně promrdat k pár mega grantů a dotací? Nebo nějakou pohádku o solárkách?? Nebo kolik stojí zpráva v ČTK??? - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto 12.4.2013 na >primeroidním kůlspěchu< , hovnocení 82., komscestář zde jako devátý - 12.4.2013) ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Chcete zažít totální křeč? Ok, pusťte si Marka a zároveň hořčík do kapačky, ovšem i přes indikaci magnésia v koncentrované formě zažijete takové stahy, že se nevyserete zhruba dvanáct dnů. Odzkoušeno. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel ani charizmatický Marek Vašut svým přikyvováním a zjevným chápavým pohledem snad ke každému tématu nezachrání takový stupidně napsaný koncept pořadu. Ani jako pětiminutový kraťas v jakémsi publicistickém stylu stále se opakující bez ladu a skladu navazující.. Nevím ale opravdu nevím o co jim šlo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama