Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přeživší zabíjejí zombie a hledají místo, kterému by mohli říkat domov. Alespoň mají jeden druhého. (LUKICKK)

Recenze (36)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: Bohužel přesně tak děsivé a laciné, jak předpovídal trailer. Herecká čtveřice je nesympatická a svým filmovým předobrazům nešahá ani po kotníky, hlavně nástupce Jesseho Eisenberga je zralý na sežrání zombíkem. Nápady z filmu zde nefungují, humor zde pro změnu není skoro vůbec a celé to vypadá tak strašně lacině, až to bije do očí. Jako fanouškovy původního filmu mi bylo dost smutno. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Ne tak špatné, jak vyhrožoval trailer (a plakát). Sice vůbec ne "filmové", očividně levné, zrežírované na úrovni fanmadu a s velkou várkou hloupých fórů, ale na ty hloupé vychází i slušné množství velmi dobrých, místy ještě lepších... Béčkoví náhradníci hlavní čtyřky už v pilotu působí celkem sympaticky a snad by jim to i dohromady mohlo časem pěkně klapat, pokud tedy seriál nedojde brzkého konce (což si myslím, že se stane, ale byla by to škoda - černější humor zalitý krví je vždy vítán). ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Chci vidět další díly, což např. o Walking Dead říct nemůžu. Proto záměrně nadsazený čtyři hvězdy. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Uvidíme... zatím nebudu vynášet soudy. První epizoda měla pár hodně vtipných momentů, ale bohužel i těch trapnějších. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zombieland TV pilot - ještě horší, než jsem čekal. Absolutně nevtipný (zasmál jsem se dvakrát), vypadá to děsně lacině, a to včetně těch herců... Chápu, že každej není Woody Harrelson, ale čekal jsem aspoň nějakou decentní profesionální úroveň. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být fakt dobré, potenciál byl v pilotu rozhodně vidět. Mám rád černý humor a mám rád chodící mrtvoláky. Skřípe snad akorát obsazení, které je pochopitelně oproti filmu mnohem slabší, ale to by se časem mohlo poddat. Škoda, že se pravděpodobně Zombieland ničeho více jak pilotního dílu nedočká, takhle není moc co hodnotit. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Kirk Ward je fajn, nicméně zbytek je poměrně hodně sílný průměr, místy zacházejícíc ještě níže. Pár slušných narážek to nezachrání, bohužel. ()

ArsenalEagle

všechny recenze uživatele

Opravdu pochybuji, jestli se na to mám dívat, Zombieland (2008) byl totálně boží, ale co koukám (jen na fotky) tak mi to přijde příšerné laciné a okopčené. Jasně vidím všechny hlavní postavy z filmu zde, ale ani jedna mi není sympatická či nějak lepší .. Radši to fakt nechám proletět mimo mě ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál, pokud bude natočen, se bude muset spokojit s jinými herci, než jakými disponoval film. Je to vidět už na tomto pilotním díle. Kirk Ward rozhodně není Woody Harrelson a jeho humor není tak lehký, přirozený. Kirk dost tlačí na pilu, ale pořád je nejvýraznější z celé čtveřice. Nejsou úplně zachovány charaktery, ale rozhodně jsem neměl pocit, že by to šlo úplně do háje. Snímek má ambice, má potenciál, jestli se přetaví v série, to je otázka. Já doufám, že se tak skutečně stane. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/zombieland-pilotni-dil-serialu-2013-70.html ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Takže už vieme, že seriál sa okrem pilotu ničoho iného nedočká. Netvrdím, že je to dobré, ale ten smer, ktorým sa to uberalo nebol zrovna najvhodnejší a to aj napriek tomu, že sme boli svedkami niekoľkých podarených vtípkov. Taktiež ani herecké osadenstvo nestojí príliš za reč a lacný vizuál by sa dal oželieť vzhľadom na TV produkciu. 3* zrejme iba za to, že sa nepokračuje... ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Viditelně "béčkový" projekt, na který se tak i musí nahlížet. Pilot ukázal, že v budoucnu z toho může vzniknout kvalitní podívaná. Herci mi přijdou v pohodě a ručička "humoroměru" se zastavila přibližně na 20° a to ještě čekáme pořádné léto. Těším se na další dílečky do mozaiky. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Strašné, ale imho v dobrém slova smyslu. Čekal jsem totální katastrofu, ale nakonec mi to přišlo jako docela vtipné. Nevím, jak mě to bude bavit dál, rozhodne-li se Amazon pro celý seriál, ale mám takový pocit, že budou muset pánové přijít s úplně novými fóry, jinak to vidím bledě. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Liza Simpson sice ve 24. sérii Simpsonových správně podotýká, že žijeme ve zlatém věku výjimečně dobře napsaných a natočených seriálů. Zombieland na pokračování od Amazonu je ale perfektním příkladem toho, jak se seriály dělat nemají. Tohle je laciná vykrádačka něčeho, co jako film fungovalo - a co by fungovalo i jako seriál, kdyby se na tom typicky "televizně" nešetřilo jako za starých časů. Absurdní úvod ještě stihne pobavit. Pak už nezbývá než doufat, že Amazon do dalších dílů radši nepůjde. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že Amazon tento seriál zařízli po nepovedeném pilotu. Film se mi líbil ale tohle je otřesné. Zůstala pouze jména postav (herci, kteří je nahradili byli strašní) a různé grify původního Zombieland. Partička tady hledala přeživší a když je našla, takj zemřeli - toť vše.. (hodnocení za 1. díl - konec) ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Kterou narušenou hlavu napadlo místo dvojky udělat seriál s jinejma hercema a totálně tím zazdít původní charaktery? Nic co ve filmu fungovalo a bylo tak kouzelné tady nefunguje. Totální trapnost s nesympatickejma ksichtama. Díky bohu si to uvědomilo víc lidí a po pillotu je dílko odsouzeno do sraček s tím, že další díly díky bohu nebudou. Snad se tvůrci vzpamatují, vezmou původní herce a udělají pořádnou dvojku :) ()

Reklama

Reklama