Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Podobně jako The Cat Haz Swagger, fiktivní reklama, je i Puss in Boots: The Three Diablos doplněk k celovečernímu Kocouru v botách. Nic víc, nic míň. A koťátka jsou stejná paka jako malé děti. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas s Kocourem v botách je určitě zdařilejší než celý celovečerák z roku 2011 (i když těžko srovnávat). Každpopádně jsem se dobře bavil. Je to vtipný, je to roztomilý a má to dokonce i solidní zápletku. A hlavně tam není žádný podělaný vejce! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Pěkný, krátký film o Kocouru v botách, kterého všichni známe v filmu Shrek, jenž potká tři kočičí "neviňátka". Ke shlédnutí zde. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kromě souboje pohledů prakticky o ničem - souboj s Le Chuchoteurem naprosto fádní a ihned zakončený, jakoby se tvůrci zalekli šance se ukázat. Na těch 13 minutách to mohlo být našlapanější. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá darda, 13 minut v kuse sem se tlemil.Mnohem lepší než samotný celovečerák, k plnýmu počtu chyběl epičtější finální souboj, ale jinak snad jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, který chca nechca vykalkulovaně hraje na city se třemi malými koťátky, ale sere pes když to funguje, souboj očiček mega.80%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kocour je vedle Oslíka tou nejvtipnější postavou z celé série Shreka a tento krátkometrážní animák je toho důkazem. Když se k tomu ještě přidají tři menší nezbedné verze samotného kocoura, tak je vskutku o zábavu postaráno. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nenápaditý a trochu přiblblý příběh ještě zhoršoval otřesný dabing verze, ke které jsem se dostala. Je to trapárna. Akorát vtípek s očním soubojem, kdy se Kocour a koťata vzájemně přebíjejí dojímavějšími pohledy mě rozesmál. Včetně řešení, jak se vypořádat s doširoka otevřenýma kočičíma očima, kterým se prostě nedá odolat..... Ne, že bych měla někdy chuť v reálu to na nějakou kočku použít. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tieto krátke filmiky nemám rád. Robené na silu, bez nápadu a napätia. Puss in boots nie je zase až tak dobrý film, aby ustál takéto rýchlovarné somariny. A tých "veľkých" animákov čo toto robia je stále viac než dosť. A už naozaj netreba. Zbytočne a nudné. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Zrození tří kočičích mušketýrů :) Možná se mi to i líbilo víc než film, i když tenhle kraťas taky není nic extra. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice jsem animáč Kocour v botách neviděl, ale kdo by ho neznal ze Shreka a tak jsem si pustil v odpočinkové náladě i tento kraťas. Je to vtipné, barevné a pohodové - takže akorát pro dnešní nenáročnou dobu. Tak se doufám autoři neurazí za mé silnější 2 hvězdičky, ale i ty jsou určitou známkou kvality i u mě - přece je to jen malý bonus a co by od toho kdo chtěl. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama