Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

redwik 

všechny recenze uživatele

Nooo, veľmi pekné. Spočiatku sa mi zdalo, že je tam akosi priveľa vtipov, na dĺžku 13 minút sa ich tam snažili zmestiť hodne. Ale na konci filmu som si uvedomil, že som sa na väčšine schuti zasmial, a to už v dnešnej dobe nebýva až tak častým zvykom. Záporák Whisperer sa mi tiež veľmi páčil, hoci nebol na scéne pridlho. Lepšie ako pôvodný Puss in Boots. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"The Heart was stolen by the notorious French thief, Le Chuchoteur." "Le what?"     Vtipný krátky bonus k animovanému filmu Kocúr v čižmách (2011), s temperamentnou rytmickou hudbou, ktorá sa dobre počúva. Humor je zastúpený vo výdatnej miere, nasmial som sa celkom dosýta, najmä na súboji očí a pobavil ma aj "The Whisperer" a jeho "whispering scream" na konci jeho pôsobenia. Vyšlo aj ako súčasť kolekcie DreamWorks Shrek's Swamp Stories (2010).     "Food!" "Water!" "Toilet paper!" ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celovečerný film Puss in Boots bol skvelý, patrí medzi moje najobľúbenejšie animáky vôbec. Ale tento prídavok bol akosi slabší a na kvalitu celovečerňáku sa ani náhodou nechytal. Ale zas nebola to ani žiadna tragédia, akurát mi celý tento krátky filmík prišiel viacmenej zbytočný. Ale tak aspoň 3* za snahu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá darda, 13 minut v kuse sem se tlemil.Mnohem lepší než samotný celovečerák, k plnýmu počtu chyběl epičtější finální souboj, ale jinak snad jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, který chca nechca vykalkulovaně hraje na city se třemi malými koťátky, ale sere pes když to funguje, souboj očiček mega.80%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama