Reklama

Reklama

Laskavý dotek

(seriál)
  • Česko Důvěrní klienti (více)
USA, (2012–2013), 17 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Naturi Naughton, Alicia Lagano, Kathleen York, David Starzyk, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Ženu v domácnosti - Riley Parksovú opustí jej manžel Kyle a nechá ju s ich dvoma ratolesťami vo vážnych finančných problémoch. Riley teda vezme prácu v neďalekých kúpeľoch ako masérka. Čoskoro však príde na to, že jej kolegyne si privyrábajú “službami navyše” a bude musieť urobiť ťažké rozhodnutie. To ju prinúti balancovať medzi dvoma životmi. Jeden žije ako osamotená matka, v konzervatívnom meste snažiaca sa udržať rodinu a druhý ako ambiciózna zvodná obchodníčka. Tento život jej ale tiež prináša strach z toho, že raz jej tajomstvo rodina a priatelia odhalia a nebudú s tým absolútne súhlasiť. (TV Markíza)

(více)

Recenze (30)

Janega 

všechny recenze uživatele

Ako chlap dávam 2 hviezdičky. Veď, čo už môže na tom mužské osadenstvo tak veľmi zaujať? Málo sexu, veľa kecov a ženské ťalafatky. Z upútavok som myslel, že to bude viac brutálnejšie. Že hlavná hrdinka bude robiť riadnu štetku a neustále sa bude potýkať s tvrdými ranami života. No ona tu iba robí erotické masáže, ktoré však vôbec nie sú erotické, ale skôr z toho urobila psychoterapeutickú poradňu. Toto je naozaj látka na jeden film a nie na 25 dielov. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si pustila na jistotu s tím, že jsem si zamilovala už předcházející film. Client list rozdělený na epizody je však o trochu slabší. Ale pro dobré postavy, které dělají špatné věci, mám poněkud slabost a tak jsem ráda, že příběh svobodné matky pracující v "masážním salonu" dostal šanci na nějaké to obohacení. Jediným trnem v oku je pro mne taková maličkost - Jennifer s nakulmovanými vlasy a umělými řasami (které jí mimochodem opravdu nesluší) spí, vaří, uklízí i pracuje. Celý seriál je vlastně ve více směrech "nažehlený a přikrášlený" - dobrosrdečná šéfka klidně strádá pro dobro svých zaměstnanců, klienti jsou samí hezouni s dobrým srdéčkem, kteří si chtěji hlavně popovídat, .... Kdyby ty extra služby zahrnovaly jen to, tak už dávno v takovém salonu pracuji. :) Ale budiž, je to zábavné. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Ono, jasné že to je celé také nadnesené, sladké, dokonalé, nereálne. Napriek tomu si to však vie získať diváka, aj keď mi to celé občas prišlo príliš sladké aj afektované. Tešila som sa na ďalšie diely a ako to celé môže dopadnúť. Teraz som ale na vážkach, keďže som sa dočítala, že tretia séria nebude a seriál je oficiálne zrušený. 25 pozretých dielov teda začínam pokladať za skôr stratený čas.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25/25 Seriálová verze The Client Listu se ukazuje jako to nejlepší, co si fanoušci JLH po konci Ghost Whisperera mohli přát. Původní film z roku 2010 není pilotem v tom pravém smyslu, ale definoval základní situaci, se kterou se nadále v seriálu pokračuje. Ze Samanthy Horton se stala Riley Parks, nicméně její matkou je stále Cybill Shepherd. Změnilo se také rodinné zázemí a částečně i charakter postavy Jennifer Love Hewitt. Upoutávky stavěly nejen na sexy JLH v hlavní roli, ale také na jejím nezdolném sexappealu. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Jennifer Hewitt,len čo si pokazila povesť.Neviem čo týmto seriálom chceli tvorcovia akože povedať.Je to ploché,plytké,prízemné a som síce žena,ale toto ma fakt nedostalo.Jej klienti-fešáci a teraz narážam na ich fyzickú stránku ..tak takýchto samcov môže obsiahnuť ozaj len v seriáli.Toto nie je ani hriešne,ani pikantné,ani štiplavé,nieto ešte vzrušujúce.Po pár epizodach som to musela bohužiaľ vzdať,pretože kam to speje..?!Ten istý príklad ako by pred vás postavili maxi sladký koláč s tým,že sa ho nesmiete ani len dotknúť,nieto ešte okúsiť! ()

Galerie (340)

Zajímavosti (4)

  • Predpokladané pokračovanie seriálu treťou sériou bolo po oznámení o tehotenstve Jennifer Love Hewitt (Riley) zastavené. Skutočným otcom dieťaťa bol herečkin seriálový kolega a partner Brian Hallisay (Kyle). Nakoľko však Hewittová žiadala, aby bol otcom aj jej seriálového dieťaťa, ktoré sa jej postave malo narodiť v tretej sérií, nastali tvorivé rozdiely, pretože producenti žiadali ako otca dieťaťa Colina Egglesfielda (Evan). Seriál bol preto po dvoch odvysielaných sériach oficiálne zrušený. (HDeer)
  • Voči seriálu bola spísaná petícia, pod ktorú sa podpísalo 6 250 občanov. Celonárodnú petíciu vytvorili licencovaní maséri, ktorí tvrdili, že seriál poskytuje mylnú predstavu o priebehu masáží, nakoľko oni dodržiavajú etický kódex a neposkytujú "služby naviac". (tomco3131)

Reklama

Reklama