Reklama

Reklama

Laskavý dotek

(seriál)
  • Česko Důvěrní klienti (více)
USA, (2012–2013), 17 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Naturi Naughton, Alicia Lagano, Kathleen York, David Starzyk, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Ženu v domácnosti - Riley Parksovú opustí jej manžel Kyle a nechá ju s ich dvoma ratolesťami vo vážnych finančných problémoch. Riley teda vezme prácu v neďalekých kúpeľoch ako masérka. Čoskoro však príde na to, že jej kolegyne si privyrábajú “službami navyše” a bude musieť urobiť ťažké rozhodnutie. To ju prinúti balancovať medzi dvoma životmi. Jeden žije ako osamotená matka, v konzervatívnom meste snažiaca sa udržať rodinu a druhý ako ambiciózna zvodná obchodníčka. Tento život jej ale tiež prináša strach z toho, že raz jej tajomstvo rodina a priatelia odhalia a nebudú s tým absolútne súhlasiť. (TV Markíza)

(více)

Recenze (30)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt zřejmě definitivně usoudila, že její místo je pevně zakotvené v seriálech. A vyhledává výzvy, kdy se více než její herectví, dostává do popředí její vzhled. Na něm částečné staví i tento seriál, kdy se hlavní hrdinka dostává ze spořádané manželky a matky dětí až k luxusní prostitutce, aby mohla splácet dluhy za hypotéku a zaskakuje a vydělává tak za manžela, který jako někdejší fotbalová hvězda už na trávník nevyběhne. Z pozice luxusní šlapky má sice peníze, ale kruh se uzavře a jí přesto zůstane ještě jeden trumf. Není třeba vyprávět co všechno se v této sérii uběhne.Příběh je postupně docela průhledný, ale byl jsem překvapený, že mě to bavilo a lví podíl má na tom právě Hewitt, která přes své fyzické kvality a mladistvou vizáž, prokázala i nějaké herecké kvality. Jen tu roli mámy jsem jí odmítal uvěřit, navíc ji nemám příliš v oblibě a vadí mně seriálová dikce. 60% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si pustila na jistotu s tím, že jsem si zamilovala už předcházející film. Client list rozdělený na epizody je však o trochu slabší. Ale pro dobré postavy, které dělají špatné věci, mám poněkud slabost a tak jsem ráda, že příběh svobodné matky pracující v "masážním salonu" dostal šanci na nějaké to obohacení. Jediným trnem v oku je pro mne taková maličkost - Jennifer s nakulmovanými vlasy a umělými řasami (které jí mimochodem opravdu nesluší) spí, vaří, uklízí i pracuje. Celý seriál je vlastně ve více směrech "nažehlený a přikrášlený" - dobrosrdečná šéfka klidně strádá pro dobro svých zaměstnanců, klienti jsou samí hezouni s dobrým srdéčkem, kteří si chtěji hlavně popovídat, .... Kdyby ty extra služby zahrnovaly jen to, tak už dávno v takovém salonu pracuji. :) Ale budiž, je to zábavné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25/25 Seriálová verze The Client Listu se ukazuje jako to nejlepší, co si fanoušci JLH po konci Ghost Whisperera mohli přát. Původní film z roku 2010 není pilotem v tom pravém smyslu, ale definoval základní situaci, se kterou se nadále v seriálu pokračuje. Ze Samanthy Horton se stala Riley Parks, nicméně její matkou je stále Cybill Shepherd. Změnilo se také rodinné zázemí a částečně i charakter postavy Jennifer Love Hewitt. Upoutávky stavěly nejen na sexy JLH v hlavní roli, ale také na jejím nezdolném sexappealu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ten původní televizní The Client List - Zůstanu raději u původního názvu, ten Laskavý dotek ať si distributor laskavě strčí do řiti !! - platil sice na straně jedné za velmi naivní a zkratkovitou lifetimovou plačku, nicméně tou spoustou naprosto slepých linií skýtal poměrně zajímavý děj pro seriál, který se po tom jeho nepochopitelném úspěchu samozřejmě předem nabízel.. Nicméně tyto nápady využity nakonec stejně nebyly, tvůrci se raději zaměřili na lehce pokrytecky snáze omluvitelnou backstory, i charakter hlavní hrdinky prošel menším posunem, nicméně většina kiksů obou projektů nese stejný podpis, především nablblý a jakékoli reality či syrovosti prostý skript Suzanne Martin, která mě tak dokonale přesvědčila o své neschopnosti, či spíš schopnosti dvakrát se zajímavým tématem naložit jako prase s kravatou.. Ačkoliv zajímavé téma s sebou ne vždy přináší i originalitu, šlápot s "překvapivě" zlatým srdcem už tu pár bylo, no, a přiznejme si bez mučení, že Jennie, pro niž jsem však měl vždycky slabost, ne už tak pro podobné umělohmotné seriály, rozhodně herecky není žádná Julia Roberts.. Ne, díky, The Client List lze jednoznačně považovat za jeden z nejslabších příspěvků mezi série, jejichž hrdinu rozhodně nelze nazvat hrdinou kladným !! ()

MoiJe

všechny recenze uživatele

Do 1x03: Vlastne ani neviem, preco to sledujem. V podstate sa len striedaju obrazky JLH, jej hrudnika, zaslzenych oci a ruk na muzskej nohe s obrazkami fesnych klientov, ktori su naviac uzasne mili a radi si nechavaju kecat do zivota. K tomu ustretova sefka, milujuce deticky a milujuci svagor... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taký nekonfliktný popcornový seriál hlavného prúdu s priam brutálne sexuálnym nádychom najmä vďaka Jennifer Love Hewitt. Čo sa týka hudby, či scenára, celkovo deja, tak to som bol dosť v rozpakoch, lebo nielen naivné, miestami tak trocha priblblé, ale trocha aj trápne. Také tie ženské keci a erotické masáže, to ma akosi nebaví, ale chápem, že cieľové publikum je tu predsa asi skôr ženské, lebo čo som si všimol v okolí, tak na to reagujú skôr ženy, chlapi predsa nebudú čakať poväčšinou až kým sa tam niekto čiastočne vyzlečie aj keď je sexi. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Zase ty vyumělkování lidé a jejich problémy,jediném pozitivum je,že se dá koukat na pěkné ženy :-).Za mě 40 % a dvě hvězdy. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Nojo, tohle je lifetimovka v plné polní. Nevím, jestli zvládnu další díl plný "zajímavých" dialogů a postav. Na mě moc přesládlé, chtělo by to trochu reality. Tam je všechno fajn a všechno se vyřeší jedním, dvěma rozhovory... že já si tu stěžuju. :) ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Jennifer Hewitt,len čo si pokazila povesť.Neviem čo týmto seriálom chceli tvorcovia akože povedať.Je to ploché,plytké,prízemné a som síce žena,ale toto ma fakt nedostalo.Jej klienti-fešáci a teraz narážam na ich fyzickú stránku ..tak takýchto samcov môže obsiahnuť ozaj len v seriáli.Toto nie je ani hriešne,ani pikantné,ani štiplavé,nieto ešte vzrušujúce.Po pár epizodach som to musela bohužiaľ vzdať,pretože kam to speje..?!Ten istý príklad ako by pred vás postavili maxi sladký koláč s tým,že sa ho nesmiete ani len dotknúť,nieto ešte okúsiť! ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Po pár shlédnutých epizodách hodnotím prozatím průměrně. Rozhodně jsem čekala nekalé praktiky v masážním salónu poněkud pikantnější. Děj nijak neurazí, ale nic světoborného to taky není. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Několik dílů jsem viděl již před filmem o nočních, zatím to nechám na zlatém středu a po několika dalších epizodách se rozhodnu kam zakotvit. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ako chlap dávam 2 hviezdičky. Veď, čo už môže na tom mužské osadenstvo tak veľmi zaujať? Málo sexu, veľa kecov a ženské ťalafatky. Z upútavok som myslel, že to bude viac brutálnejšie. Že hlavná hrdinka bude robiť riadnu štetku a neustále sa bude potýkať s tvrdými ranami života. No ona tu iba robí erotické masáže, ktoré však vôbec nie sú erotické, ale skôr z toho urobila psychoterapeutickú poradňu. Toto je naozaj látka na jeden film a nie na 25 dielov. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme americkou maminu, která v nouzi začne pracovat jako masérka erotických masáží ( ale to si člověk musí hodně dovypátrat co tam dělá , protože všechno to je v náznacích a asi až v šestém díle hlavní hrdinka prozradí, že s klienty nespí ale jen honí ?) , která povětšinu času dává psychologické moudré rady svým klientům. Je to takové sladké pokoukání , kterému jsem trochu i podlehl, navzdory tomu, že je to tak americké, že tam v salonu erotických masáží neukážou ani jednu svlečenou holku. Dávají to v televizi odpoledne a já si říkám, jaké to má asi vyznění pro ty mladý holčiny co to hltaj - pracovat v erotickém průmyslu je hrozně fajn, samí hezcí milí klienti, moudrá bordelmamá, žádné obtěžování natož násilí a spousta peněz a ani se nemusí svlékat do naha.Bomba. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Ono, jasné že to je celé také nadnesené, sladké, dokonalé, nereálne. Napriek tomu si to však vie získať diváka, aj keď mi to celé občas prišlo príliš sladké aj afektované. Tešila som sa na ďalšie diely a ako to celé môže dopadnúť. Teraz som ale na vážkach, keďže som sa dočítala, že tretia séria nebude a seriál je oficiálne zrušený. 25 pozretých dielov teda začínam pokladať za skôr stratený čas.. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

JLH má jediné štěstí, že vypadá, tak jak vypadá. Teda když má ty své obrovské nalepené řasy a je sexy oblečená, přičemž takto se zjevně obléká asi i když doma myje záchody. Client List (film) přišel docela se zajímavým nápadem, když byla JLH v práci, byla super, co se týče její role jako matky - not so much. Když jsem viděla film, říkala jsem si, že je škoda, že se tam více nerozvinula linka, když pracovala, na druhou stranu si nejsem jistá, jak dlouho budou schopni táhnout toto jako seriál...předpokládám, že tam budou prakticky neustále rozvíjet linky s novými klienty a jejich speciálními zálibami či co. Oproti filmu hlavní představitelku její manžel opustí, takže předpokládám, že to nejpozději na konci první sezóny začne táhnout se svým švagrem. 8) (psala jsem to v průběhu sledování, takže teď na konci vím, že to je jasná páka) Btw. moc se mi "nelíbí", že drtivá většina chlapů jsou samí vymakaní krasavci... ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Nevysvetliteľne idealizovaná báchorka, ktorá aj napriek kráse ňadier a tváre Jennifer Love Hewittovej nedokáže ponúknuť plnohodnotný seriál. Problémy tak ako hlavných tak aj vedľajších postáv(áno, tým myslím aj všetkých tých užasne vypracovaných a bohatých klientov, ktorí aj napriek svojmu výzoru majú problém zaujať) sú nezmyselné, častokrát pôsobia celkom umelo a čo je horšie, herecká úbohosť pri postavách ako vypasená Lacey, Ryliena matka či Kyle s Evanom, je už iba posledným klincom do rakvy. Ešte jedna vec, príde vám racionálne ponechať si veľký drahý dom, naftu konzumujúcu príšeru na kolesách a plný šatník čačiek na jedno nosenie, keď sa dotyčná topí v dlhoch? Ona si radšej pričuchne ku kupliarstvu a ešte ju to aj baví. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure tohoto roku :) Manžela kopnout do řiti, užívat si skvělou práci a nakonec zůstat se švagrem k sežrání... Tak nějak bych si to představovala a klidně i na chvilku zkusila ;) ()

Reklama

Reklama