Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pete je skvělý stavitel, zdatný svůdník a bývalý gambler. Alex je rozvedená právnička, která potřebuje předělat kuchyň. Skončí jejich setkání jen u přestavby domu, nebo je pravda, že se protiklady přitahují? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Jestli je to komedie? Ano i ne, pár vtipných scén tam je, ale takový počet vtípků můžete najít i v nějakém horroru. Z tohoto seriálu je cítit snaha o větší hloubku postav i děje, na úkor té komediální stránky. Když opomenu to, že u 20minutových seriálů se takový přístup (alespoň v USA) moc nesetkává s úspěchem, je tam nejvíc na škodu jakási šedost seriálu. Nemůžete z něj vypíchnout, ani to dobré, ale ani to špatné, protože to všechno splývá dohromady... A to způsobuje, že po zhlédnutí dílu jeho děj téměř okamžitě zapomenete a nic si z něj neodnesete. Ani postavy nejsou až tak zajímavé, právě naopak - jsou mnohokrát viděné, a to je tomuto seriálu také na škodu. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Horší než New Girl (a to si o ní nemyslím kdovíco), o trošilinku lepší než Cougar Town (není tam tolik nuceného smíchu), ale stejně to je tak trochu o ničem, nevidím v tom moc velký potenciál. moc mi není jasné, proč jedou po sobě hned dva dvacetiminutové díly... ()

m62 

všechny recenze uživatele

Na skúšku som si pozrel 2 diely a takto nevtipný sitcom som ešte nevidel. Ani len náznak humoru. ()

Reklama

Reklama