Reklama

Reklama

Recenze (11)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,3milióna║ jednoznačne dobrý námet a miestami to má dobré dialógy a myšlienku ale ako celok v danom prevedení dosť roztrieštené, rozkúskovanie deja a jeho vzájomné prepojenie nevyšlo tak súdržne ako tvorcovia očakávali, nešťastne premárnený projekt /40%/ ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

"End of the World" prepleteny trojpribeh, ktory poskytuje presvedcive herecke vykony, ovsem samotne podklady na dumanie o vypovednej hodnote uz tak zivnu podu nevykazuju. (videne na EFM) ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Z vysoka seru na zdejší hodnocení. Tohle byl pro mě silný zážitek. Plyne to pomalu, skoro až mírumilovně ta smrt přichází. Uf, deprese. Krásná hudba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží ukázat, jak jsou emoce silné, jak jsou silná pouta mezi lidmi, což se snaží činit na pokraji katastrofy lidstva. Neskutečně nezvládnutý film, který je až neuvěřitelně nudný v tom, co se nám snaží říct. Nezajímavé osudy se zde mísí ve špatném střihu a nudných scénách, kdy dokonce i sex vyznívá nemastně a neslaně. Ono to jde jinak, ale ne vždy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo to možno nebolo až tak na zahodenie, ale to spracovanie a osudy trojice párov, no to bolo naozaj podpriemerné. Neviem či sa Horiuchi silou mocou snažil vytvoriť nejaké dojemné existencionálne veľdielo, no rozhodne sa mu to nepodarilo, lebo to pôsobilo nehorázne strnulo a postavy u mňa vytvárali dojem ako by im všetko naokolo bolo úplne jedno. No a to akým spôsobom tu bola vyzdvihnutá partnerská Láska, tiež dosť povrchné... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Velké ambice a závažné téma, ale výsledek tomu neodpovídá. Použití biologických zbraní ve válce na Blízkém východě vede k rozšíření smrtícího patogenu po celé zeměkouli, což snímek ilustruje na nechronologické, poeticko-romantické mozaice několika lehce se dotýkajících životů tří obyčejných zamilovaných párů v Detroitu "předtím a přitom". Což jinými slovy znamená jen množství vztahových banalit a prázdného filosofování. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá a každý příběh má něco do sebe. Nejvíce se mi líbil mladý pár. Nicméně něco tomu chybí, jiskra, trochu svižnější provedení... ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

snažil som sa, ale... film ma vrcholne nezaujímal. ešte horšie ako kadejaké Déčkovské slasherovky :D Rozprávanie o hovne by ma možno dostalo do väčšieho varu. ()

Reklama

Reklama