Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (3)

Akira777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shin Koihime Musou - anime a druhá série Koihime Musou, je to dobrý, pořád to má hluché díly a blbý je, že povstání Žlutých turbanů vyřešili poněkud hloupým způsobem. Chyběl tomu nějaký silnější boj. První půlka byla dobrá, kdy se hledal meč. Příběh o třech sestrách, které se stanou vůdci Žlutých turbanů, to vyzní zajimavě, leč bohužel zkazili to. Pořád tu chybí Hongou Kazuto. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mě teda vůbec neoslovilo. Holky jsou otravné a jejich neustálé otázky a vysvětlování mě pěkně štvou. Příběh je o ničem a většína epizod nudí. Ale snad v každé epizodě se najde jeden vtípek, který pobaví. Bohužel ten vtípek je skoro ve všech epizodách stejný a většinou se jedná o nějaký dvojsmysl. Z postav se mi líbí Rin Rin, taková malá nenažraná bestie. Nedělat překlad, tak jsem skončil po prvním díle. 25% ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dosť horšie ako prvá séria. Z každého rožka troška a nič poriadne. Ani komédia, ani paródia, ani historický ani fantasy a ani ecchi ;-). Hľadanie strateného meča prosím, to je ešte normálna zápletka. Ale vykombinovať v starej Číne dievčenskú spevácku skupinu štýlu pop idol... a urobiť z toho hlavný motív seriálu... Bojovné slečny tam už boli skrátka navyše. Čo je škoda. Pretože postavy (a aj ich charaktery ;-)) sú vymyslené naozaj dobre. ()

Reklama

Reklama