Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál I Just Want My Pants Back sleduje život skupiny dvadsaťročných, ktorí sa snažia plávať životom v Brooklyne najlepšie ako vedia. Je založený na rovnomennom románe Davida J. Rosena. (nessbeal)

Recenze (5)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Pár mladých ztroskotanců, který ztvárňujou výhradně prototypy defaultních herců a hereček podobně ultrakomerčních stanic jako MTV, se donekonečna žene za sexem a z chlebáren jim přitom vypadává jedna sofistikovaná replika za druhou. Přesněji řečeno replika zpravidla tak složitá, že ji beztak ani sami autoři nechápou, natož aby ji věřili. No... opravdu nic pro mě. (Na mou obhajobu: po zkouknutí Edge of Tomorrow mě k tomuhle zlu přivedlo Limanovo jméno ve výčtu režisérů, jinak bych o to přísámbů ani nezavadil.) --- Docela by mě mimochodem zajímalo, jak může vypadat knižní (!) předloha něčeho takovýho. Ugh. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Další "vypípávačka" od MTV. Nevím, jestli lepší nebo horší než Awkward; Awkward je zkrátka cíleno na mladší diváky. Musím říct, že produkce MTV se mi líbí - má spád, symaptické herce, a i když nejde o nic převratného, jejich seriály asi nejvíc vystihuje výraz "pohoda" - člověk vypne a užije si nenáročnou a přesto ne-stupidní zábavu. ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Tento moderní seriál mě celkem zaujal. Nabízí pohled do života mladých lidí, jejich každodenních starostí a radostí, sociálních vazeb, atd. Je to celkem pohodovka, lehká a vtipná forma. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Dalsi serial z produkcie MTV. Lepsi ako Awkward, s kopou sexu. A je to 21 minutovka, ktorá vždy len osvieži. ***** Seriál nasleduje život skupiny dvadsaťročných, ktorí sa snažia plávať životom v Brooklyne najlepšie ako vedia. Je založený na rovnomennom románe Davida J. Rosena. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Komediální drama z USA, které mě zaujalo svým názvem (sice jsem trochu čekala, že to bude kravinka a kdyby jo, tak co, má jen pár dílů). Úsměvná zápletka, sympatičtí a (pro) mě neokoukaní herci. Škoda, že seriál není moc známý, rozhodně stojí za ten čas, který u něj strávíte. ()

Reklama

Reklama