Reklama

Reklama

Recenze (5)

PetrVolak 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedena zalezitost, vtipne, heceky prijene a docela svizne to utece, sice to neni buhvi jakej film, ale ve sve kategorii mozna i na lepsi nez 3z5. Nebyt asi dvou scenek kde to bylo primo zabite americkym stylem klise tak urcite za 4 takze za 3 a bavil jsem se. Pustit to doma rodince nebo zene tak clovek neudela chybu.. ()

Bejbina 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je čekat od filmu nic. Potom se může stát, že se člověk i pobaví. Začátek trochu stupidní na způsob Betty McDonaldové, hlavní hrdince všechno padá, uřvané děti ničí věci a vztekají se v supermarketu. Potom se to slušně rozjede, když Elspeth začne streamovat z kuchyně songy o tom, jak je zakopaná v domácnosti s dětmi a manžel pryč. Celkem se najde, ale všechno má svou cenu. Škoda jen těch zbytečně komických vyvrknutých kotníků a sražených hlav, nebylo to třeba. A Ronan Keating mohl dostat větší prostor než dva songy. ()

Reklama

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Takže: sehnal jsem si to z jediného důvodu, a to proto, že jsem si nemohl nechat ujít herecký debut Ronana Keatinga, nehledě na žánr filmu, na který bych se jinak rozhodně nepodíval. Hodnotím trojkou, protože to místy bylo vtipné, jako muzikál to asi taky nebylo tak špatné a i přesto, že mi to přišlo poměrně často nudné, musím hodnotit nad 50%, tedy 3*, nikoli 2*. Drobné minus - Keating se ke zpěvu dostal minimálně, ale hlavní ženská (i celkově) role to zvládla taky dobře. Další zajímavý vhled do australské mentality. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hele! Ronan Keating žije. Kdo by to byl řekl? No dobře, je pořád celkem mladý, proč by neměl být naživu, ale spíš jsem myslel, že žije umělecky. Boyzone už přece jen nejsou to, co bývali, i když podle všeho aktivní jsou. No, je to slaďárna jako blázen, jenže ty písně, které zde jsou - je to mimochodem muzikál - jsou příjemné, jsou chytlavé a stejně taková jsou herci. Film má vypadat strašně dobře, což se mu daří. Jo, pokud chcete bezzubou romantiku, skoro nahého Keatinga a líbivé melodie, proč ne. Přesně tohle dostanete. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama