Reklama

Reklama

Nemocnice Hope

(seriál)
  • Kanada Saving Hope (více)
Trailer
Kanada, (2012–2017), 60 h 54 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Erica Durance, Michael Shanks, Benjamin Ayres, Julia Chan, Daniel Gillies, Erik Knudsen, Glenda Braganza, Kristopher Turner, K.C. Collins, Wendy Crewson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Dr. Charlie Harris je charismatický primář chirurgie v torontské nemocnici Hope Zion, který se po autonehodě cestou na vlastní svatbu ocitne v kómatu a zanechá tak nemocnici v úplném chaosu. Jeho snoubenka a také chirurgyně, Dr. Alex Reidová, se spolu s dalšími členy nemocničního týmu ze všech sil pokouší o záchranu jeho života… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Lois Laneová a Elijah Mikaelson v jednom seriálu? To pro mě bylo dostatečným lákadlem, i když seriálům z lékařského prostředí zrovna neholduji. Nicméně po první epizodě jsem byla lehce zklamaná a trvalo mi přes měsíc, než jsem si stáhla a pustila další díly. Po zhlédnutí 6. epizody naštěstí můžu říct, že je to o chlup (nebo o dva) lepší. Alex i Joel mají každý samostatně rozjetou celkem zajímavou dějovou linku, přestože jsem čekala, že se děj bude nápadně točit kolem jejich vztahu (i když na to asi časem taky dojde). Akorát nějak pořád nevěřím té chemii mezi Alex a Charliem. Zatímco Joel si mě získal hned (jojo, má na tom podíl jeho působení v TVD), Charlie mi svou apatičností moc sympatický není. Ale v podstatě seriál hodnotím celkem kladně. Je tam pár postav (např. krátkovlasá doktorka Maggie), které mají slušně našlápnuto, že si mě určitě časem získají. Dávám tomu ještě pár dílů na rozjezd a uvidíme, zda budu hodnocení měnit. Zatím je to u mě na slabší 3*. (oblíbená postava: Joel) ()

bee.el 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Rozhodně zajímavé propojení skutečného světa a světa, ve kterém se motá chudák Charlie ve svém svatebním obleku. Z postav je rozhodně nejlepší a nejzajímavější Joel (D. Gillies), hned za ním vede Charlie. Trochu problém jsem měla spíš s ženskou částí - Maggie mi rozhodně k srdci nepřirostla a Alex byla místy nudná. Celkově 70% koukat se na to rozhodně dá (na druhou stranu ale nečekejte zázraky:) ) ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Seriály z lékařského prostředí mě normálně nezaujmou, ale tomuhle jsem dala šanci už kvůli té nadpřirozené lince. A nemá cenu si nic nalhávat, herecké obsazení bylo taky dost pádným argumentem. Michael Shanks a Daniel Gillies v hlavních rolích? Tomu se těžko odolává. Vedlejší postava psychiatra je taky bod k dobru, hlavní dějová linka spolu s flashbacky je příjemně nastavena, Shanksův voiceover je k nezaplacení, ale samotná duchařská linka je trestuhodně nevyužitá až samoúčelná. Nevzdávám se ovšem naděje, že se to časem zlepší. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Začal jsem na to koukat, protože tam hraje Michael Shanks. V první sérii první díl a asi poslední 2-3 dily docela ušly, zbytek byl ale nekoukatelný. Navíc si ty díly byly hodně podobný. Většina herců je mi velice nesympatická a Shanks tam moc prostoru nemá. 20% 2.série je koukatelnější, Shanks už konečně má prostor a může něco hrát. Navíc získal schopnost mluvit s dušema lidí, tak to občas i pobaví. Ale pořád je to strašný klišé a bohužel tam zůstali ostatní herci a jejich ubohé výkony. 50% ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Je to vcelku podařený seriál z lékařského prostředí ozvláštněný špetkou (opravdu jí není moc) duchařiny. Snoubenec hlavní postavy - lékařky Alex Reidové je totiž v kómatu. Stále však sleduje a hlavně glosuje dění okolo sebe. Hlavní náplň seriálu je však v poutavých lékařských příbězích a ve vztazích. Herci jsou většinou sympatičtí (hlavně Erika Durance - Alex a Daniel Gillies - Joel). Co mě trochu štve, že seriál až moc tlačí každý díl do dojímavého konce, člověka to bulení už vysiluje... :) Hodnoceno 75% po 6. díle ()

Galerie (1 798)

Reklama

Reklama