Reklama

Reklama

Nemocnice Hope

(seriál)
  • Kanada Saving Hope (více)
Trailer
Kanada, (2012–2017), 60 h 54 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Erica Durance, Michael Shanks, Benjamin Ayres, Julia Chan, Daniel Gillies, Erik Knudsen, Glenda Braganza, Kristopher Turner, K.C. Collins, Wendy Crewson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Dr. Charlie Harris je charismatický primář chirurgie v torontské nemocnici Hope Zion, který se po autonehodě cestou na vlastní svatbu ocitne v kómatu a zanechá tak nemocnici v úplném chaosu. Jeho snoubenka a také chirurgyně, Dr. Alex Reidová, se spolu s dalšími členy nemocničního týmu ze všech sil pokouší o záchranu jeho života… (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Hrus k tomuto seriálu (1)

Nemocnice Hope (2012) 

Je to vcelku podařený seriál z lékařského prostředí ozvláštněný špetkou (opravdu jí není moc) duchařiny. Snoubenec hlavní postavy - lékařky Alex Reidové je totiž v kómatu. Stále však sleduje a hlavně glosuje dění okolo sebe. Hlavní náplň seriálu je však v poutavých lékařských příbězích a ve vztazích. Herci jsou většinou sympatičtí (hlavně Erika Durance - Alex a Daniel Gillies - Joel). Co mě trochu štve, že seriál až moc tlačí každý díl do dojímavého konce, člověka to bulení už vysiluje... :) Hodnoceno 75% po 6. díle ()

Reklama

Reklama