Reklama

Reklama

The Carrie Diaries - Season 1

(série)
USA, 2013, 9 h (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Amy Harris

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania LaVie Owen, Brendan Dooling, Chloe Bridges, Freema Agyeman, Matt Letscher (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (2)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Se Sexem ve městě to má společného opravdu jen Carrie. Nápad je to skvělý, ale možná by za mě bylo lepší, kdyby se seriálový prequel věnoval všem čtyrem hlavním postavám, jak začínali, jaké měli "dětství" než se potkali v NYC. Možná by to bylo daleko zajímavější. Je to takové hodně dětské a holčičkovské. Pro dospělého diváka to může být místy dost nudné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale co je na tom vcelku příjemné, je to pomalé životní tempo předinternetové éry. Takže teen Carrie Bradshaw má všechen čas světa na to, aby prožila všechny první lásky, stejně jako ta její duhová partička. Navíc po prvních dílech absolutní nejistoty se z Carriina dospívání stala velice příjemná retro podívaná. Naše mini blondýnka si kromě chození do školy ve volném čase brigádničí v časopisu Interview, prožívá Madonnino The Virgin Tour a řeší s kým prožije to své poprvé. A toto všechno kupodivu lze zobrazit vtipně, bez zbytečné vulgarity a s určitou dávkou hrdosti, která vás přesvědčí o tom, že mezilidské vztahy jsou v pohodě - pokud máte sex z lásky a pokud přežijete skutečnost, že i rodiče jsou taky jenom lidi. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama