Reklama

Reklama

The Carrie Diaries - Season 2

(série)
USA, (2013–2014), 9 h (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Amy Harris

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

John Thomas

Hrají:

AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania LaVie Owen, Brendan Dooling, Chloe Bridges, Freema Agyeman, Matt Letscher (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Carrie Diaries je počin, který nerozumí sám sobě. Teoreticky se odehrává jen o 12-14 let dřív, než Sex ve městě a hlavní atrakcí jeho 2. série je mladá Sam Jones. Ale ono to funguje jen za předpokladu, že zapomeneme na nějakou dospěláckou verzi. Rádoby cool příhody děcek z poloviny 80. let sledujeme v období přechodu ze střední na vejšku, ale všichni jsou tak ooc, až to bolí. Sama Kim Cattrall se nechala slyšet, že hraní Sam má už za sebou a je jí jedno, co s tou postavou bude dál... Dramata ze střední mají zkrátka úplně jiná pravidla, než provokativní seriály pro dospěláky. Finále bylo bohužel také zklamáním. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čistý průměr, který ničím neurazí ani nenadchne. Carrie je fajn, líbilo se mi přidání Samanthy. Škoda, že jsme se nedostali k seznámení s ostatními ze Sexu ve městě, mohlo by to být zajímavý. Ale musím říct, že mě občas štvalo jakým naivním způsobem se některé postavy chovají. ()

Reklama

Reklama