Reklama

Reklama

The Carrie Diaries

(seriál)
Trailer 4
USA, (2013–2014), 18 h (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Amy Harris

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania LaVie Owen, Brendan Dooling, Chloe Bridges, Freema Agyeman, Matt Letscher, Lindsey Gort (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o mladosti Carrie Bradshawovej (AnnaSophia Robb).  Píše sa rok 1984 a život 16-ročnej Carrie Bradshawovej nie je práve jednoduchý. Po smrti ich matky je Carriena mladšia sestra Dorritt (Stefania Owen) čoraz neovládateľnejšia a ich otec Tom (Matt Letscher) ledva zvláda bremeno zodpovednosti, ktorým je povinnosť vychovávať bez akejkoľvek pomoci dve tínedžerky.
Náročné chvíle Carrie uľahčujú jej priatelia: sladká a usilovná Mouse (Ellen Wong), sarkastická a sebaistá Maggie (Katie Findlay) a citlivý Walt (Brendan Dooling). Život na predmestí v Connecticute je však príliš jednotvárny nato, aby Carrie odpútal od jej každodenných starostí. Carrieiným jediným snom je dostať sa z mesta preč, a to aj vtedy, keď do školy príde nový výmenný študent Sebastian (Austin Butler), ktorý svojím vzhľadom aj správaním rýchlo upúta jej pozornosť a prinesie trochu života do ospalého mesta. Keď Tom ponúkne Carrie miesto stážistky v právnickej firme na Manhattane, dievča neváha a súhlasí. Svetlá a pozlátka New Yorku Carrie otvoria oči a zmenia jej pohľad na svet. Zdrojom jej inšpirácie sa stane Larissa (Freema Agyeman), štýlová editorka magazínu Interview, ktorá stojí v centre jedinečnej kultúry a stretáva sa s pozoruhodnými osobnosťami. Hoci majú priatelia a rodina v Carrieinom srdci pevné miesto, s Manhattanom, najdôležitejším "mužom" v jej živote, na ňu čaká láska na prvý pohľad. (Incantator)

(více)

Videa (29)

Trailer 4

Recenze (68)

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Od první minuty mi bylo zle, kolem desátý minuty to bylo nesnesitelný a pak jsem přestal vnímat. Mám velmi rád původní seriál Sex ve městě, ale tohle je prostě nudnej a nezáživnej odvar, zapříčiněnej hlavně tím, že to neběží na kabelovce, a tudíž se musí držet velmi při zemi a protože cílí na úplně jinou skupinu. Největší fail letošní sezóny. 10%. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je trochu neštěstí spojovat tento seriál se Sexem ve městě. Carrie Diaries jsou totiž podle mě pro jinou skupinu lidí. V dřívějším věku by se mi tenhle seriál určitě líbil víc, ale v té době bych zase neholdovala Sexu ve městě. A naopak. Ale jinak je to oddychové a děj docela pěkně plyne. A dalším plusem jsou úžasné a pozitivní barvy (oblečení, líčení, prostředí...)! ()

Reklama

phoebe.h2 

všechny recenze uživatele

Carrie Diaries rozhodně nepatří k seriálům, které budou získávat různá ocenění, ale není na tom nic špatného. Vyklubalo se z toho prozatím takové příjemné guilty pleasure. Kupodivu po dobu celého pilotu vše fungalo, jak mělo. Seriál je zaměřen na mladé publikum a myslím, že zde si svou cílovou skupinu najde. O osudu seriálu rozhodnou další epizody, ale pokud se budou kvalitou držet pilotu, tak bude mít šanci na prodloužení. Obsazení seriálu se celkem vydařilo, až na pár výjimek. Hlavní je, že obsazení představitelky Carrie se vydařil, protože na ní stojí celý seriál. THe Carrie Diaries nepatří k seriálům, které budete hltat díl od dílu, ale na vyplnění volného času a na odpočinek od všech dramat a seriálů se složitou zápletkou je Carrie Diaries ten pravý. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Na mém watchlistu je to jediný seriál tohoto druhu. Po pilotním dílu jsem byla nadšená. Teď mám za sebou 4 díly a nevím nevím, jestli si to svou úroveň, která sama od sebe není tak vysoká, udrží. Ale stále mě ten seriál baví. Na Annu Robb je skvělý pohled (přeci jen od Karlíka už trošku povyrostla) a Freema Agyeman rozhodně nic nekazí a těžko bych hledala v této vrstvě herců někoho, kdo by se pro roli táty hodil lépe než Matt Letscher. Pokud ze seriálu zmizí ta držka Chloe, budu naprosto spokojená. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Po pilotu - Naivně jsem doufala, že bych své prázdné místo v duši, které tam po GG zůstalo, mohla nahradit tímhle. To byla ale chyba, protože z účesů, oblečení, hudby (pop) i téměř všechno zbylého, co vzniklo v osmdesátých letech (škoda, že jsem byla počata v tak esteticky nehodnotné době), se mi dělá zle. Jestli se tvůrci domnívali, že dnešní mládež (spolu se mnou) bude ujíždět na seriálu z roku 84, tak se museli hodně ožrat, aby tohle vymysleli. Vraťte mi, prosím, GG a všechny louboutinky, které v seriálu hrály!!! ()

Galerie (140)

Zajímavosti (8)

  • Představitelka Carrie Bradshaw AnnaSophia Robb nosila při natáčení paruku, protože natáčení vlasů zabíralo moc času. (Weasley)
  • V původním seriálu Sex ve městě (od r. 1998) Carrie (Sarah Jessica Parker) říká, že otec opustil ji i matku, když jí bylo pět let. V tomto seriálu naopak vyrůstá pouze s otcem, protože její matka zemřela. (vanityfair)
  • Filmování probíhalo v New Yorku. (Patw)

Reklama

Reklama