Reklama

Reklama

Do starého domu na italském venkově přijíždí zdravotní sestra na pomoc chlapci, kterého pronásledují zlé síly. (oficiální text distributora)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Kvůli Emilii Clarke čili Daeneris Vereně dávám 4 **** ale druhá část byla režijně nezvládnutá. Emilie trochu pateticky přehrávala, ovšem přičítám to špatné režii, nemyslím, že by byla chyba v Daeneris Targarien :-) Vizuální stránka nádherná, ten starý dům uprostřed Madridu ne, ale italských Dolomit, to byla pastva pro oči. Verena skoro neslezla z plátna čili one-man-show - užil jsem si ji. Chvilemi jsem cítil podobnost s filmem: Ti druzí. 

Wolf156

Wolf156 (hodnocení, recenze)

margotka1911

Podľa mňa tá scénka v tej hrobke kde bola s jeho matkou, tam ako keby to chcel naznačiť že nejako 'vstúpila' jeho mama do nej, inakšie vysvetlenie nenachádzam, ale celkovo od toho kde začala byť chorá to bolo celé natlačené, celý film sa vliekol a záver bol natlačený na pár minút, šitná réžia, čo iné sa k tomu dá dodať

Uživatel margotka1911 smazal svůj příspěvek.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Amy Lee zo skupiny Evanescence vydá čoskoro svoj nový singel 'Speak To Me' z filmu "Voice from the Stone" :)

na příspěvěk reagoval maxXxic

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama