Reklama

Reklama

Polidor e i gatti

  • USA Polidor and the Lions
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Itálie, 1913

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Krátký film, který lze v dějinách filmu historicky zařadit do italské komediální série po roce 1900. Lze si pustit na Youtube. Tontolini, později Polidor si pěstoval image věčného smolaře a poplety. Film je celkem zábavný. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Polidor se zhostí úkolu postarat se o přítelovo kočky po dobu jeho nepřítomností. Všechna tři koťata mu pochopitelně okamžitě utečou a jeho nenapadne nic lepšího než nahradit je lvíčaty. Ta mu ale velice brzy přerostou přes hlavu a nadšený není po návratu ani jeho přítel. I gatti hanno distrutto tutto. Naštěstí je ale Polidor génius a ovládá triky s kamerou, takže si se lvy hravě poradí. A závěrečný záběr nám neříká nic jiného, než že Polidor je fakt týpek! K vidění na Europa Film Treasures. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Polidorův pán odjíždí na tři měsíce pryč, a tak mu svěří do péče svá 3 koťata, která však hned druhý den zmizí. Svérázného sluhu nenapadne nic lepšího, než ukrást tři malé lvy, a pak se divit, že v bytě všechno zničí. Nakonec je ale přece jen přelstí, i když za cenu vlastních kalhot. ()

Reklama

Reklama