Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Tak po pozretí prvej časti verím vo veľký úspech tohoto seriálu.Dva a pol chlapa padá a tento seriál by mohol byť záchranou pre zdrvených fanúšikov D.a.p.chlapa. Možno by to ani nebolo tak exelentné , ale od charlieho môžme očakávať veľké veci a to hrá do kariet tomuto seriálu. Dávam 5 * , verím že majú na top seriály vôbec. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to jen jiná verze Dva a půl chlapa, seriál opět stojí na Charliem, ostatní jsou tam do počtu. Děj to nemá žádný, jen se jedná o pár vtipů poskládaných dohromady, někdy to zábavné je, někdy zase není. Problémem je, že se to začíná hodně opakovat a druhá série už tak nemá čím překvapit. Charlie je tradičně dobrý, skvělé jsou scénky z vězení, ale na více pozitiv se nevzpomenu. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Prvních deset dílů rozhodně zaujalo. Vyřizování účtů s Chuckem Lorrem hned v úvodu mě velice pobavilo. Naštěstí je Charlie Goodson dobrou náhradou Charlieho Harpera. Jsem zvědav jak dlouho nám Charlie vydrží ve formě. Pokud to však bude pokračovat jako teď, tak se o existenci seriálu vůbec nebojím. Podobnosti s Dva a půl chlapa jsou podle mě jasně úmyslné, jako sex, bar atd. Na závěr snad jen, že je to dobrá oddychovka a jsem zvědav jestli z toho Charlie taky dokáže udělat takovou pecku jako z Dva a půl chlapa. *** Druhá série, tedy 90 dílů, začala tak, že mi to přišlo o něco slabší. Já jsem jako hlavní důvod viděl Selmu Blair, takže jsem vážně rád, že se pohádal s Charliem a ze seriálu byla odejita. Poté, co došlo k výměně a místo její postavy se představila Jordan (Laura Bell Bundy) a mezi hlavní postavy byl povýšen Sean (Brian Austin Green), tak se zábava vrátila a Anger Management mě znovu začal bavit. Zvyknul jsem si na svojí dávku Charlieho Sheena a jeho skupinky a po ukončení musím přiznat, že mi bude chybět. Seriál se dočkal alespoň částečného ukončení, ale je škoda, že nebude pokračovat. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Keď vám pri ušiach zazvoní herecký umieráčik, sranda musí bokom, Charlie Sheen by vám vedel rozprávať hodiny. Vypoklonkovaný na ulicu skúsil šťastie v skromnejšej produkcii a nespravil vôbec zle. S jeho typickým humorom si za tie roky potykali mnohí, vrátane mňa. Z obrazovky prakticky nezlieza a, pochopiteľne, ťarchu vláči na vlastných bedrách. Obklopil sa však aj zaujímavými tvárami, najmä ženskými, ktoré sitkom úspešne prebudili k životu. Po prvej, desaťdielnej, viac-menej ochutnávkovej sezóne sa z toho rysovala vcelku zábavná výplň voľných chvíľ. Z duše neznášam, keď za takou vetou musí nasledovať jedno, tentoraz veľké ale. Ale druhá sezóna. Sezóna so zdanlivo nedohľadným koncom, ktorá len filtruje recyklát nemenovaného seriálu stanice CBS. A nie je to žiadna sláva. (1. séria – 7/10, 2. séria – 4/10) ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat k situační komedii jsem si představoval teda trošku jináč - udajně to měla být mega pecka, ovšem po shlédnutí 5ti dílů, přemýšlím, jestli se mam vůbec na šestý dívat. Rozjezd je vždy těžký, nezbývá nic než doufat, že se to rozjede - o čemž zatím bohužel pochybuji a více jak jednu hvězdičku zatím nemohu dát... ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Jako první získaly svou roli Shawnee Smith a Selma Blair. Smith byla obsazena do role Charlieho exmanželky a Blair dostala roli jeho terapeutky. Do těchto rolí byly také zvažovány herečky Julie Benz, Jenica Bergere, Elaine Hendrix, Kate Reinders a Nichole Hiltz. (Cheeker)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • V prvních 15 vteřinách prvního dílu říká postava Charlieho Sheena, že ho nemohou vyhodit a že když ho nahradí tím druhým chlápkem, bude to uplně jiné. Rčení je odkazem na jeho vyhazov ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003) a nahrazení jeho samého Ashtonem Kutcherem. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama